BONEHUNTER: “Sexual Panic Human Machine”

Παρά την Φινλανδική καταγωγή τους, οι Bonehunter μάλλον μεγάλωσαν αγναντεύοντας ρομαντικά προς την χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, και συγκεκριμένα αυνανιζόμενοι πάνω από τα εξώφυλλα των G.I.S.M, Sabbat και Abigail αλλά και των δυτικών συνεχιστών του motorblackthrashpunkbanzai, όπως Midnight, Shitfucker και Impaled Nazarene της “Motorpenis” και “Latex Cult” περιόδου.

Για τους μη κατέχοντες, η φάση είναι Bathory στα μικράτα τους να διασκευάζουν Motorhead και G.B.H. σνιφάροντας σωληνάρια UHU με διαλείμματα για vodka στη σάουνα (don’t try this at home). To “Sexual Panic Human Machine” είναι το 2ο άλμπουμ τους μετά από ένα μπαράζ split και ep, και πραγματικά δεν έχω κάτι να προσθέσω μια και στο συγκεκριμένο είδος τα πράγματα είναι απλά. Ο μέσος ανυποψίαστος και “καθώς πρέπει” metal ακροατής θα το αγνοήσει επιδεικτικά και οι ultras του βούρκου θα το λατρέψουν και θα το αναδείξουν σε δημοφιλές soundtrack για αναζήτηση scheisse video στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου.

Εγώ το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι το “Spectre of Sex Vengeance”  είναι ο καλύτερος τίτλος κομματιού που έχω ακούσει αυτό τον καιρό και το εξώφυλλο είναι τόσο απολαυστικά άθλιο που γίνεται “τέχνη”. Οι γνωστοί βρωμύλοι σπεύσατε.

448

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.