ENTRENCH: “Through the Walls of Flesh”

Επιστροφή των Σουηδών θρασερς μετά το “Violent Procreation” του 2014 (link) και πραγματικά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ό,τι είχα γράψει τότε ισχύει και σήμερα σχεδόν αυτούσιο, σκοτεινό θρας κολλημένο στα μέσα και τέλη των ‘80s, χωρίς χιούμορ και bay area χαριτωμενιές και κατευθείαν από τις σχολές των Destruction, Kreator, Infernal Majesty, με παραγωγή “εποχής” και μπόλικη επιθετικότητα.

Ένα πράγμα μόνο άλλαξε και αυτό προς το καλύτερο, πλέον οι διάρκειες των κομματιών έχουν περισσότερη ποικιλία και μόνο 2 κτυπάνε 8λεπτο με αποτέλεσμα ότι ενώ ο δίσκος είναι ηχητικά πανομοιότυπος με τον προηγούμενο είναι αισθητά πιο εύκολος στο άκουσμα.

Κατά τα άλλα, ξέρετε ποιοι είστε αυτοί οι λίγοι στους οποίους απευθύνεται, τιμήστε το άφοβα, αν σας άρεσε το προηγούμενο αυτό θα σας ικανοποιήσει το ίδιο και περισσότερο. 

658

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.