SCREAMER: “Hell Machine”

Πείτε μου εσείς οι απανταχού μεταλλάδες, τι καταλαβαίνετε όταν ακούτε για την δισκογραφική εταιρεία High Roller Records;

Η απάντηση (κατ’ εμέ) είναι ότι βγάζει διαμάντια συγκροτήματα που καθορίζουν το κίνημα του New Wave of Traditional Heavy Metal των ημερών μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα ζωντανό παράδειγμα του θησαυροφυλακίου της εν λόγω εταιρείας είναι και οι Σουηδοί (κλασικά) Screamer που μετά από 4 έτη δημιουργικής σιγής μας πετάνε περίτρανα στα μούτρα το νέο τους πόνημα που λέγεται “Hell Machine”.

Κινούνται στον κλασικό σουηδικό ήχο με φυσικότατη και καθαρή παραγωγή, πρίμα φωνητικά, άκρως μελωδικά και riff που σου μένουν στο μυαλό και πάνω απ’ όλα αυτό που με έκανε να το αγαπήσω είναι το συναίσθημα με το οποίο έχουν ντύσει την μουσική τους και το καταλαβαίνεις από την πρώτη κιόλας νότα.

Δεν ξεφεύγουν, βέβαια, ούτε αυτοί από τους εμπνευστές τους που προέρχονται από την εποχή που μεσουρανούσε το N.W.O.B.H.M. και το Σουηδικό κύμα του Heavy Metal αλλά οι Screamer έχουν δώσει την δική τους ταυτότητα στην μουσική τους που τους ξεχωρίζει από την μόδα του N.W.O.T.H.M. και είναι λίγες οι μπάντες που ξεχωρίζουν…

Δίσκος που σίγουρα θα χτυπήσει το φιλοκάρδι σου και τα αισθήματά σου και θα σε κάνει να νιώσεις παραπάνω από ευχάριστα. Δηλώνει γερή υποψηφιότητα για να μπει το top και ευελπιστούμε να τους δούμε σύντομα ζωντανά στην χώρα μας.

516

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.