GONE IS GONE: “Echolocation”

Οι Tony Hajjar (At The Drive-in), Mike Zanin (πολυοργανίστας soundtrack-ας), Troy Sanders (Mastodon) και Troy Van Leuween (Queens of the Stone Age) επιστρέφουν αυτήν τη φορά με το πρώτο τους ολοκληρωμένο πόνημα, με τίτλο “Echolocation”.

Αφού κυκλοφόρησαν το άκρως ενδιαφέρον ομώνυμο ντεμπούτο τους, αποφάσισαν να συνεχίσουν το μυστήριο ταξίδι τους στα μονοπάτια του εναλλακτικού metal προοδευτισμού.

Και πάλι λάμπει το μουσικό ταλέντο των τεσσάρων ανδρών που παίζουν μπάλα μεταξύ Deftones και των βασικών τους σχημάτων, δημιουργώντας κάτι πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό για τα αυτιά, με δόσεις ελαφρών ξεσπασμάτων.

Η παραγωγή είναι χρυσός, σαν το κομμάτι στο εξώφυλλο, τα τραγούδια πολύ όμορφα δομημένα και τα τέσσερα επί μέρους μέλη φαίνονται ακόμα πιο συμβατά από την προηγούμενη φορά. Ακούγοντας τα “Gift” και “Slow Awakening” καταλαβαίνεις πως εννοούν ότι αυτή η περιπέτεια δεν έχει σκοπό τον πλουτισμό τους, αν και δεν είναι κάτι που θα μπει σε μια μελλοντική λίστα με τα αναγκαία του χώρου.

Αξίζει τα λεφτά του σίγουρα, το αν θα σε κερδίσει διαχρονικά, δεν μπορώ να το εγγυηθώ.

529

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.