MIDNIGHT: “Shox Of Violence” EP

Όχι μικροί μου black rock n’ rollers, δεν είναι το καινούριο άλμπουμ των μασκοφόρων από το Ohio, αυτό έρχεται αργότερα φέτος μάλλον, εδώ έχουμε μια εμβόλιμη κυκλοφορία που έχει 2 διαφορετικές μορφές.

Η μία μορφή είναι το 12’ EP που περιέχει 4 νέα κομμάτια στο γνωστό motorheadbanging punk metal ύφος τους, φάση Venom/Inferno/Gehennah/Poison Idea/GISM, business as usual και σταθερά σε ποιότητα εννοείται, ενώ η ίδια κυκλοφορία σε CD και κασέτα προσθέτει άλλα 21 κομμάτια (25 δηλαδή στο σύνολο) τα οποία είναι επανεκτελέσεις, κάνα- δυο live και κυρίως διασκευές, και συγκεκριμένα 2 σε Venom, 4 σε The Spits, 2 σε Pagans και από μία Quiet Riot, Taipan, Crucifixion, Scarab, Girlschool και Mistreater.

Ανάλογα το format δηλαδή εδώ έχουμε είτε EP με νέο υλικό, είτε συλλογή. Λίγο άδικο για τους fan του βινυλίου αλλά τι να γίνει, πλέον ο κόσμος για να αγοράσει CD θέλει κίνητρα και προσφορές. Θα έλεγα μόνο για οπαδούς της μπάντας οι οποίοι θα βρουν το “Shox of Violence” αρκετά απολαυστικό, όσοι δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή μαζί τους αλλά ενδιαφέρονται καλό θα ήταν να ξεκινήσουν από κάποιο παλιότερο ολοκληρωμένο άλμπουμ όπως το ντεμπούτο τους “Satanic Royalty”.

485

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.