CRYSTAL VIPER: “Queen of the Witches”

Η μάγισσα επέστρεψε δριμύτερη και πιο δυναμική από ποτέ!

Ο λόγος γίνεται για την Marta Gabriel, την Πολωνέζα “μάγισσα” της κιθάρας και frontwoman των Crystal Viper, η οποία μετά από 4 χρόνια δισκογραφικής σιγής, μας προσφέρει επιτέλους τον έκτο δίσκο των Crystal Viper.

Με γκάζια και τσιρίδες από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, το “Queen of the Witches” βάζει ήδη υποψηφιότητα για βγει στο Top του 2017 και εδραιώνει τους Crystal Viper στις μεγαλύτερες Epic-Power μπάντες της Ευρώπης.

Καταιγιστικές ταχύτητες, ασύλληπτα και μελωδικά riff από τα χέρια της Marta, κορώνες στον Θεό, συνθέσεις επικές και περίσσιο συναίσθημα.

Είναι μια κυκλοφορία με καλογυαλισμένη παραγωγή και αψεγάδιαστο ήχο. Έχει τσιτωμένα γκάζια και στα τύμπανα γίνεται όλεθρος και “ο κακός χαμός” από την δυναμική που βγάζουν. Η Marta πλασάρει μελωδικά riff που σε παραπέμπουν σίγουρα σε εμπνεύσεις από τον βρετανικό χώρο άρτια συνδεδεμένες με επικές συνθέσεις μεσαιωνικής εποχής. Δεν λείπει και το ερωτικό άρωμα σε αυτόν τον δίσκο καθώς κρύβει μέσα του δύο δυνατές μπαλάντες με την φωνή της Marta να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ. Άλλωστε θεωρείται και μια από τις σημαντικότερες φωνές της σύγχρονης Metal σκηνής. Υπέροχες συμμετοχές που δίνουν άλλη αίγλη στο νέο πόνημα των Πολωνών είναι οι Ross the Boss (Manowar), Mantas (Venom) και Steve Bettney (Saracen).

Κλείνοντας αυτήν την κυκλοφορία, μας προσφέρονται σαν δώρο δύο υπέροχες και δυνατές διασκευές. Το “See you in Hell” των βρετανών Grim Reaper για όσους αγοράσουν το CD και το “Long Live the Loud” των Exciter για όσους αγοράσουν το βινύλιο.

Πραγματικά τεράστια δουλειά από τους Πολωνούς και με εξωφυλλάρα δια χειρός Andreas Marschall (RUNNING WILD, BLIND GUARDIAN, KREATOR κτλ).

Αγοράστε ελεύθερα και απολαύστε ανεύθυνα!

509

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.