IRON REAGAN: “Crossover Ministry”

“Καλησπέρα σας, έχετε λίγη ώρα να σας μιλήσουμε για τον Κύριο και Σωτήρα μας, το ΘΡΑΣ;”.

Κάπως έτσι έπρεπε να ξεκινάει το νέο δισκάκι των ιεραπόστολών Iron Reagan που συνεχίζουν ακάθεκτοι να κηρύσσουν τον σωτήριο λόγο.

Ακολουθώντας το “Tyranny of Will” του 2014, το “Crossover Ministry” περιέχει όλα όσα χρειάζεται ένα θρησκευτικό βοήθημα του είδους, 18 tracks (σε 29 λεπτά) αγνού crossover/thrash με τα riff να σκάνε με καταιγιστικό ρυθμό, τα blast να εναλλάσσονται με ρυθμικούς mosh ψαλμούς και χιουμοριστικούς κοινωνικοπολιτικούς στίχους να εναλλάσσονται με υψηλή ποίηση ειρηνιστικού περιεχομένου όπως “Fuck the neighbors, fuck their yard….”. Όλα αυτά πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των οσίων Nuclear Assault, D.R.I., Exodus, Suicidal Tendencies και Cro-Mags.

Όσοι άπιστοι θέλετε κάτι προοδευτικό και ψαγμένο να φύγετε, να πάτε αλλού, οι υπόλοιποι καλωσορίσατε στο “Megachurch” των Iron Reagan, όπου η παραβολή της ημέρας είναι “Η επιστροφή του good friendly violent fun” και στασίδια δεν υπάρχουν γιατί εμποδίζουν το circle pit. Let us pray…  

535

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.