PSYCHEDELIC WITCHCRAFT: “Magick Rites and Spells”

Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από το πρώτο άλμπουμ (και δεύτερη κυκλοφορία συνολικά) των Ιταλών Psychedelic Witchcraft το οποίο ξέχεσα (link) κι επιστρέφουν δριμύτεροι με τον δεύτερο δίσκο τους, οπότε λογικό είναι να τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, είπαμε, δεν κρίνουμε από τα πρώτα βήματα μόνο.

Τελικά @@, δεν άλλαξε κάτι, θα έλεγα μάλιστα πως η φάση είναι χειρότερη αφού πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία του προϋπολογισμού και της απειρίας, ίδιο ανέμπνευστο occult/ revival 70s rock με τα κλασσικά samples και βιτρίνα αλλά ποιοτικά πολύ υποδεέστερο των μπαντών που προσπαθούν να μιμηθούν (που ‘σαι ρε Jess). Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, ακούστε και κρίνετε και μόνοι σας.

Το αστείο είναι πως σίγουρα θα γνωρίσουν μια κάποια επιτυχία μόνο και μόνο γιατί μια μερίδα του rock/metal κοινού (ανδρικού κυρίως) αποθεώνει ότι παίζει σε frontwoman ιέρεια του Σατανά ανεξαρτήτως ποιότητας αρκεί να είναι εμφανίσιμη (και πιο αστείο ότι θεωρούν αυτόν τον καμουφλαρισμένο σεξισμό σαν κάτι προοδευτικό). Ήδη έχω πετύχει αφιερωματάκια στους Psychedelic Witchcraft σε μεγάλα και “έγκριτα” περιοδικά του σκληρού ήχου, ονόματα δεν λέμε. Έτσι πάνε αυτά.

Υ.Γ. Το “Godzilla” δεν θα το ξαναπιάσετε στα χέρια σας! ΤΟ “GODZILLA”!

535

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.