EMBARGO: “Mighty Killer Ant” EP

Τόπος στα νιάτα, γέρο μου!

Είχα ακούσει πολλά καλά λόγια για τις ζωντανές εμφανίσεις των νεαρών θεσσαλονικιών Embargo (πιασάρικο όνομα, αν μη τι άλλο) και ήρθε η ώρα να τους νιώσω και με τα δικά μου αυτιά.

Το παρόν είναι το παρθενικό τους πόνημα, σε μορφή ΕΡ και ομολογώ πως δε με αφήνει αδιάφορο. Ο ορχηστρικός τους χαρακτήρας σε συνδυασμό με τη heavy rock προσέγγιση, φέρνει στο νου τους μεγάλους Karma To Burn, αν και ειδικά η κιθάρα έχει φάει καψούρα με τους Nightstalker.

Η παραγωγή είναι μπετόν αρμέ και βοηθάει πολύ να μην νιώθεις έντονα την έλλειψη της φωνής (θα την ήθελα παρόλα αυτά).

Πέντε εξαίσιες και δεμένες συνθέσεις που δείχνουν πως η μπάντα έχει μέλλον και θα γίνει ακόμα καλύτερη, στήνοντας κάστρο με τούβλα δικής τους παραγωγής. Οι 45rats δεν είναι πια μόνοι τους, έχουν ένα καθρέφτισμα στο Βορρά.

Οι Embargo είναι σένιοι και θέλουν στήριξη. Θυμάστε πόσο πιο καλοί έγιναν οι Bombing The Avenue με την αγάπη μας; Έχουμε πολλή τέτοια, αφού…

574

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.