HERMAN FRANK: “The Devil Rides Out”

Ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Herman Frank είναι πραγματικότητα και μόλις έσκασε μύτη!

Ποιος είναι ο Herman Frank όμως; Ο Herman Frank ήταν κιθαρίστας των Panzer, Victory, Sinner, Accept κι άλλων 2-3 συγκροτημάτων της γερμανικής σκηνής, που αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα ιδρύοντας την δική του μπάντα.

Τρίτο δισκογραφικό παιδί λοιπόν για τον Frank με τίτλο “The Devil Rides Out” κι ήρθε όντως ως δαίμονας να μας τσιγκλίσει τα αυτιά με το φινετσάτο Heavy-Power Metal που παίζει και την δυναμική που βγάζει η όλη αισθητική του δίσκου.

Με καταπληκτικά γυαλισμένη παραγωγή κι ηχητική, το “The Devil Rides Out” επικεντρώνεται σε mid και σε speed tempo ταχύτητες. Έμφαση δίνεται στα τύμπανα που σφυροκοπεί ο Andre Hilgers χωρίς ίχνος ελέους, με τίγκα τριγκαρισμένη παραγωγή, με το πόδι να μην σηκώνεται από την δίκαση και με το ταμπούρο να παίρνει φωτιά. Κιθαριστικά ο Herman Frank, ως ο βασιλιάς του συγκροτήματος, χαρακτηρίζεται από τις Accept-κές συνθέσεις και μελωδίες και παρόλο τα φλύαρα σόλο σε όλη την διάρκεια των κομματιών είναι αρκετά διασκεδαστικός και καθόλου κουραστικός παρά τα πολλά και μεγάλα κομμάτια του δίσκου.

Στα φωνητικά, ο Rick Altzi δίνει το δικό του στίγμα με το χοντρό γρέζι που τον διακρίνει και ο Michael Muller κρατάει γερά όλο αυτό το μουσικό εγχείρημα με το μπάσο του.

Εμπνευσμένος δίσκος από το παρελθόν του Herman Frank με τις προσωπικές του πινελιές που τον κάνουν όμορφα ξεχωριστό. Μια δυνατή δουλειά που αξίζει να ακουστεί.

585

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.