FABULOUS DESASTER: “Hang ‘Em High”

Λοιπόν, για να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή…

Αν το Fabulous Disaster δε σας λέει τίποτα πιθανώς αυτό το review δε σας αφορά. Εσείς όμως οι υπόλοιποι που με τη μία αναφωνήσατε Exodus, δε με ενδιαφέρει αν θα συνεχίσετε να διαβάζετε, αλλά όπως και να έχει πηγαίνετε στο τέλος της σελίδας, πατήστε το link με το bandcamp της μπάντας and let the party begin.

Τα παλικάρια από τη Βόννη της Γερμανίας κυκλοφορούν το πρώτο τους cd, που αποτελεί μια ανεξάρτητη παραγωγή, αλλά δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν δισκογραφική. Από την πρώτη νότα του “Death Is Loud” μέχρι την τελευταία του “Customized” το album είναι ένας thrash metal όλεθρος που προσκυνά τα late 80s του ήχου, ανάβει λαμπάδα στους Exodus και δημιουργεί απίστευτη πώρωση.

Ακόμα και τα φωνητικά θυμίζουν πάρα πολύ τον Steve Souza ενώ οι μπασογραμμές του Andi δίνουν μαθήματα χρήσης του οργάνου. Οι κιθάρες χτίζουν επιθετικά riffs και lead, ενώ σε τραγούδια σαν το “Faster Than Light” σε αφήνουν χαζό, να λες τι έγραψαν τα παλικάρια τώρα. Ακόμα και το καρακιτσαριό του “Thrash Metal Symphony” έχει λόγο ύπαρξης και ας καταλήγεις να πιστεύεις ότι πήραν το “Black Metal” των Venom στο ρεφραίν και απλά το έκαναν “Thrash Metal”.

Το “Hang ‘Em High” είναι το album που θα σας αναγκάσει να αφήσετε μαλλιά, να ξεθάψετε το τζιν-σωλήνα και τα αθλητικά μποτάκια σας από τη ντουλάπα καθώς και τη ζώνη με τις σφαίρες ή τα περικάρπια με τα καρφιά, να διώξετε όποιον μένει μαζί σας στο σπίτι και να τα κάνετε όλα πουτάνα… Τόσο απλά…

https://fabulousdesaster.bandcamp.com/

506