GLITTER WIZARD: "Hollow Earth Tour"

Αυτόν τον “wizard” τον έχουν ξεκωλιάσει οι rockers πιο πολύ κι από την Ντόρα την εξερευνήτρια!

Ετούτος εδώ είναι φανταχτερής ποικιλίας και επηρεασμένος πολύ από τους Deep Purple της Gillan εποχής, έχοντας και μια space προέκταση προς το δαχτυλίδι του πλανήτη Hawkwind.

Τα πλήκτρα είναι βασικό στοιχείο της μουσικής των Καλιφορνέζων Glitter Wizard, ειδικά με τον hammond ήχο, ενώ η κιθάρα αρέσκεται που και που να σολάρει.

Η progressive σκοπιά από όπου κοιτούν τα ‘70 s πλησιάζει εκείνη των Samsara Blues Experiment ή των Kamtchatka, οπότε αν είσαι άνθρωπος που δεν σκουπίζει τα μούσια του μετά από κάθε γουλιά μπίρα, κόπιασε.

Ομορφιές σαν τα “Mycelia”, “The Hunter” , “UFOLSD”, και “Death of Atlantis” θα σε ευχαριστήσουν τα μάλα, συστήνοντας σου έναν ακόμα καλό φίλο.

Το τρίτο album των Glitter Wizard είναι καλοστημένο από πολλές απόψεις και αξίζει την προσοχή των παλιατζήδων της μουσικής, αλλά δεν θα τρίβεις τα αυτιά σου κιόλας. Έχεις ακούσει και καλύτερα σίγουρα, αλλά πάντα θα υπάρχει το καλύτερο, φίλε μου.

Πωλείται όπως είναι, ηλεκτρισμένο…

445

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.