ROTTING CHRIST: “Lucifer over Athens”

Αν είσαι ένας από τους Ultras φανατικούς του σχήματος, απλά διάβασε το report της αποθεωτικής επετείου των Rotting Christ που έβγαλε τα τσακάλια από τα βαθιά λαγούμια των Αθηναϊκών λόφων (link).

Ναι, καλά κατάλαβες, πρόκειται για την κυκλοφορία εκείνου του sold out διημέρου που ανύψωσε τους Rotting Christ σε κεφαλή της ελληνικής σκληρής μουσικής (από πριν ήταν αλλά επιβεβαιώθηκε και από τις γραφές), το Δεκέμβριο του 2013. H Season of Mist προσφέρει στους αδαείς μια ευκαιρία να νιώσουν έστω και το παραμικρό εκείνη τη Δελφικής ενέργεια που αιωρούνταν στο Gagarin. Σε διπλό digipak και τριπλό gatefold βινύλιο σε διάφορα χρώματα μπορείς ήδη στρατιώτη να το κάνεις δικό σου.

Μόνο που το ακούω στα ηχεία του σπιτιού μου, ανατριχιάζω και νομίζω πως αν είσαι φίλος τους, είτε ήσουν εκεί, είτε όχι και εσύ θα ανατριχιάσεις. Αν δεν έχεις δει ποτέ συναυλία τους, είναι ένας τρόπος να προετοιμαστείς για την επόμενη που θα την περιμένεις όπως ο διψασμένος το νερό.

Ίσως γίνομαι υπερβολικό, αλλά οι τύποι αυτοί το αξίζουν αν μη τι άλλο.

Ο ήχος στην κυκλοφορία είναι τόσο ζωντανός, χωρίς πολλά πολλά στολίδια στο ραφινάρισμα που το κάνει ακόμα πιο σημαντική κυκλοφορία.

Με τραγούδια από όλη τους την καριέρα και το “Societas Satanas” των Thou Art Lord που έκανε τα ντουβάρια να ζητούν συγγνώμη αν δεν βαστήξουν.

Νομίζω πως δεν χρειάζονται περισσότερα! Πρέπει να γίνει δικό σου!

497

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.