DEIPHAGO: “Into the Eye of Satan”

Οι Φιλιππινέζοι (μέσω Κόστα Ρίκας πλέον) Deiphago  είναι από τις μπάντες που μπορείς με ασφάλεια να κρίνεις από το όνομα και τα εξώφυλλα.

Όταν σε λένε Θεοφάγο (καλή όρεξη) και 3 από τα 4 άλμπουμ σου έχουν στον τίτλο τη λέξη satan και το ένα που ξέφυγε έχει την λέξη antichrist, ε δεν αφήνεις και πολλά στην φαντασία.

Πιστοί στο μοντέλο εκείνης της πλευράς του Ειρηνικού, παίζουν Waaaagh! Metal, που λέμε στα  Όρκικα στο χουριό μου, αν και εμένα μου φέρνουν πιο πολύ σε ADHD metal όπως σοφά τους χαρακτήρισε ένας παλιότερος reviewer για ένα προηγούμενο άλμπουμ. Κοινώς, το χάος που παίζουνε μόνο ελεγχόμενο δεν είναι και αν και η βασική επιρροή φαίνεται να είναι οι Sarcofago, εμένα πιο πολύ μου θυμίσανε τους Sadistik Exekution, χωρίς όμως την πουτανιά και το χιούμορ που έκανε τους Αυστραλούς fukkers να ξεχωρίζουν από όλο τον υπόλοιπο χαοτικό βόθρο.

Σόρι παιδιά, ειδικά με αυτή τη ζέστη, τέτοιες αντοχές δεν έχω. Μόνο αν παίρνετε ναρκωτικά και αγαπάτε τόσο μα τόσο πολύ τον Σατανά.

518

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.