BLACK HAT BONES: “High Gain Devil Rockers”

Φίλοι μου έλεγαν τα τελευταία χρόνια για ένα ελπιδοφόρο hard rock σχήμα και ακούγοντας τις συμβουλές τους πήγα σε live τους.

Η ενέργεια που έλαβα ήταν τόσο δυνατή που με έκανε να ανατριχιάσω. Οι τύποι το πονάνε το άθλημα πραγματικά.

Οι Black Hat Bones έρχονται με τεράστια φόρα με το ντεμπούτο που μέλλει να είναι μια από τις σημαντικότερες εγχώριες κυκλοφορίες του χρόνου. Τέτοιο άνοιγμα που κάνουν με το ομώνυμο κομμάτι είναι εξωπραγματικό!

Ο ήχος πεντακάθαρος όπως προστάζει το ιδίωμα στην αμερικάνικη αγορά και το στυλ τους είναι κάτι σαν το Slash του σήμερα, ή τους Black Stone Cherry. Αλητεία στις κιθάρες, όμορφες μελωδίες και groovy ρυθμοί, με τα φωνητικά του κύριου Μαυρίδη να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα ποιότητας, έχοντας ταυτόχρονα μια μοναδική χροιά.

Το εξώφυλλο καλώς έχει μπουκάλι μπίρας σε πρώτη μούρη γιατί θα θες να πιεις το κατιτίς ακούγοντας διασκεδαστικά κομμάτια σαν τα “Love Is A Dog From Hell”, “Point Six”,  “Kronos” και “Yeah”, ενώ δεν κωλώνουν να τελειώσουν με το σπαρακτικό “Bleed in Face” δείχνοντας και μια πιο ευαίσθητη πλευρά.

Ένας δίσκος που πρέπει να ακουστεί από όλους σας!

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΟΥΝΕΡ!!!

567

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.