TRIAL: “Vessel”

Σουηδία. Μια χώρα με τεράστια μουσική ιστορία σε όλα τα είδη. Μια χώρα-γεννήτρια μουσικής που συνεχίζει ακάθεκτη να βγάζει συγκροτήματα που επάξια συνεχίζουν την λαμπρή ιστορία της στον χώρο της ευρωπαϊκής Heavy Metal σκηνής.

Πριν 8 περίπου χρόνια δημιουργήθηκαν οι Trial οι οποίοι φέτος βγάζουν τον δεύτερο full length δίσκο υπό το όνομα “Vessel”. Δίσκος που με το πρώτο άκουσμα τα ντασιμπέλ τσιτώνουν στο φουλ. Δίσκος που σίγουρα θα παίξει υποψήφιος για όσκαρ. Δίσκος που θα μείνει για καιρό στο cd player αυτού που θα το αγοράσει.

Σουηδικό Heavy Metal με τα όλα του! Σύγχρονη η παραγωγή του αλλά χωρίς αυτόν τον trigg-αρισμένο και ογκώδη ήχο. Κιθάρες που με τα riff τους σε ταξιδεύουν σε μελωδίες αμαρτωλές μεν, αλλά με τα οργισμένα γυρίσματά τους σε κάνουν να χάσεις τον σβέρκο σου από το headbanging. Φωνητικά από άλλον πλανήτη, τρίτο γαλαξία δεξιά. Όταν ακούς έναν δίσκο και τα φωνητικά του αλλάζουν συνέχεια το συναίσθημα από κομμάτι σε κομμάτι, τότε ναι! Βάλτον στο repeat μέχρι να λιώσει το πλαστικό.

Συνίσταται ανεπιφύλακτα για όλα τα μουσικά αυτιά και κεφάλια με ή και χωρίς μακριά μαλλιά!

795

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.