FORTRESS UNDER SIEGE: “Phoenix Rising”

Θες να ακούσεις κάτι ανάλαφρο και ευχάριστο; Θες να βάλεις ένα δισκάκι στο cd player και να περάσει η ώρα σα νεράκι;

Ορίστε λοιπόν αυτό που ψάχνεις. Το νέο full-lenght δισκάκι των Fortress Under Siege. Οι αθηναίοι λοιπόν Melodic-Progressive Metallers μετά από 3 χρόνια δισκογραφικής σιγής βγαίνουν ξανά στο προσκήνιο με ένα νέο album.

Σούπερ η παραγωγή του και ακουστικά είναι όντως ανάλαφρος και ευχάριστος. Δεν κουράζει καθόλου το αυτί. Progressive Metal αλλά όχι αυτό το γκαζιάρικο και τσαχπινοβόλο των γνωστών ονομάτων του είδους αλλά πιο μελωδικό και riff-άτο, σε πολλά σημεία τείνει να γίνει Hard Rock δηλαδή. Αν και δεν είμαι φαν της χρήσης πλήκτρων, μπορώ να πω ότι οι εν λόγω κύριοι τα έχουν δέσει άρτια με το υπόλοιπο σύνολο.

Για τους αγαπητικούς αυτής της μουσικής, μη ντραπείτε να το αγοράσετε!

791

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.