DEATHRONATION: “Hallow the Dead”

Λοιπόν, στο ψητό…

Οι DEATHRONATION είναι ένα κουαρτέτο από τη Νυρεμβέργη και παίζουν παλιομοδίτικο Death Metal με βάση κυρίως τους Autopsy και πονηρά κλεισίματα του ματιού σε παλιά Σουηδίλα (πρό δισολίας) και θρας (μόνο). Το “Hallow the Dead” είναι το πρώτο τους άλμπουμ και είναι αυτό που λέμε αξιοπρεπές. Καθαρός ήχος, τυπικό εξώφυλλο, καλοπαιγμένο και τίποτα παραπάνω. Το μόνο κομμάτι που ξεχωρίζει λίγο είναι το “Age of Whoros” που είναι και το τελευταίο του δίσκου ακριβώς επειδή το παίζουν σαν outro και ξεφευγουν λίγο απο τα τυπικά.

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί για το συγκεκριμένο άλμπουμ, προτείνεται μόνο σε πωρωμένους death metallers που αγοράζουν τα πάντα στο είδος που δεν είναι χάλια και δεν ακούνε τίποτα άλλο. Αν πάλι έχετε διάφορα ακούσματα και βάζετε προτεραιότητες τότε αγνοήστε το, τα λεφτά είναι μετρημένα και υπάρχουν πολύ καλύτεροι πρόσφατοι death metal δίσκοι στην πιάτσα. Θα τους ξαναδώσω μια ευκαιρία αν και όταν βγάλουν δεύτερο άλμπουμ, γιατί όπως είπαμε είναι ακόμα το πρώτο τους και δεν είναι κακοί παίχτες, αλλά μέχρι εκεί. Over and out.

504

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.