TEMTRIS: “Shallow Grave”

Τρίτος κατά σειρά δίσκος των Αυστραλών Temtris, των οποίων τη δουλειά ακούω για πρώτη φορά.

Ένα συνοθύλλευμα τεχνικού- μελωδικού death metal με γκρουβάτες κιθάρες και αρκετά επικά roff τύπου Amon Amarth και φωνητικά δύο ειδών… Έχει την Amon Amarth-ική Crematory-ική brutalιά του, αλλά από μια τέτοια μπάντα δε θα μπορούσε να λείπει και η γυναικεία φωνή, που σε παραπέμπει κατευθειάν στο ύφος των Nightwish.

Η παραγωγή του είναι καλογυαλισμένη, δυνατή και καθαρή, αλλά με βάση όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει τίποτα το καινοτόμο το οποίο θα σε κάνει να πατήσει το repeat και να ξανακούσεις το δίσκο. Όλα στο μίξερ που λέμε, μόνο και μόνο για να πιάσουμε την εμπορικότητα.

Σίγουρα είναι δίσκος τον οποίο τον βάζεις στη δισκοθήκη σου να μαζεύει σκόνη ή μπορεις κάλλιστα να τον κάνεις και σουπλά!

475

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.