ENTERFIRE: Νέο video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ENTERFIRE – “BREATHE” από το άλμπουμ “Slave of Time” ….+Official lyric video.

Οι ENTERFIRE πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους full-length άλμπουμ με τίτλο “Slave of time” με 8 τραγούδια. Με έδρα το Λονδίνο οι EΝΤERFIRE είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε  από τον Niki B, έναν Έλληνο / Βρετανό κιθαρίστα και τραγουδιστή. Το συγκρότημα έχει επιρροές από το σύγχρονο thrash metal, αλλά επίσης αναμειγνύει  progressive και μελωδικούς ήχους.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Breathe” για το οποίο κυκλοφόρησε και το official lyric video.

Δείτε το OFFICIAL LYRIC VIDEO του τραγουδιού εδώ

Enterfire- Breathe

ENTERFIRE

Οι Enterfire είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο από τον NikiB, έναν Έλληνο/ Βρετανό κιθαρίστα και τραγουδιστή που γεννήθηκε το 1996. Το συγκρότημα έχει επιρροές από το σύγχρονο thrash metal, αλλά επίσης αναμειγνύει progressive και μελωδικούς ήχους.

Από την αρχή η μπάντα κέρδισε το κοινό αφήνοντάς το με ένα μόνο όνομα στο μυαλό του -ENTERFIRE!

Όλα ξεκίνησαν ως το όραμα ενός νεαρού κιθαρίστα που αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω και να κυνηγήσει το όνειρό του. Μετακομίζοντας στο Λονδίνο για να σπουδάσει μουσική, τελικά δημιούργησε το συγκρότημα που πίστεψε ότι θα αφήσει το σημάδι του στο metal, και ενώθηκαν για να κάνουν τους ήχους των ENTERFIRE πραγματικότητα.

Το πρώτο single του άλμπουμ που ονομάζεται «Slave of Time» ηχογραφήθηκε στο στούντιο του NikiB στο Λονδίνο σε mixing και mastering από το καλό φίλο του Αναστάσιο Καραπαπάζογλου στο Nemesis Studios στην Καβάλα το 2017 και κυκλοφόρησε στις 26/11/17.

Το δεύτερο single του άλμπουμ ονομάζεται ‘Upon Humanity’ και ηχογραφήθηκε επίσης στο στούντιο του ΝikiB σε mixing και mastering επίσης στο Nemesis Studios στην Ελλάδα. Το single κυκλοφόρησε στις 25/05/18 και το πλήρες album κυκλοφόρησε στις 04/10/18. Στις 08/04/2019 συμμετείχαν ως μοναδικό support σχήμα στην συναυλία των BULLET FOR MY VALENTINE στην Ρουμανία με μεγάλη επιτυχία. Η αποθέωση μεγάλη και άφησαν της καλύτερες εντυπώσεις.

Official links
https://www.facebook.com/enterfireofficial/
https://www.enterfire.co
https://www.instagram.com/enterfireofficial/
https://itunes.apple.com/us/artist/enterfire
https://twitter.com/ENTERFIREBAND
https://open.spotify.com/artist/0Vy62k0ieToiF34uWG48fz
https://www.youtube.com/channel/UCxhbg7p75ucZM_jZwWoenVA

195