XMASS BUTCHERY: Mortal Torment, Shadowmass και Blasteroid ζωντανά στο An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

XMASS Butchery
Mortal Torment / Shadowmass / Blasteroid

Open Doors: 20:00 -Door: 7e

Fb event: https://www.facebook.com/events/2378919282220947/

Με τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων να πλησιάζουν και το εορταστικό πνεύμα να κυριεύει τους κάτοικους της Αθήνας, το “A very special XMASS BUTCHERY” έρχεται για να αγκαλιάσει και να ζεστάνει τις καρδούλες σας.

Οι BLASTEROID είναι ένα νέο Progressive Death Metal σχήμα που σχηματίστικε τα τέλη του 2016. Μόλις ενα χρόνο αργότερα κυκλοφόρισαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “UNIVERSAL KNOWLEDGE” (EP). Κάνοντας μια δυναμική είσοδο στην underground σκηνή του εξωτερικού αλλα και στην ενχώρια, η κυκλοφόρία έλαβε εξαιρετικές κρητικές απο τα zines κυρίως του εξωτερικού και έχτισε ενα δυνατό κοινό στην underground κοινότητα.

Οι BLASTEROID Θα παρουσιάσουν ζωντανά καινούργιο υλικό αλλα και φυσικά την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους εξ’ολοκλήρου, για 2η φορά στο κοινό της Αθήνας. Get ready for some multidimensional spacy riffs.

Οι SHADOWMASS(ex-FADOM) ειναι μια νεοσύστατη μπαντα απο την Αθήνα. Εχοντας προσθέσει αρκετες black-death μεταλ στοιχεία στο παραδοσιακό thrash metal των FADOM, οι SHADOWMASS θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο αλμπουμ τους για πρώτη φορά ζωντανά στο Αθηναϊκό κοινό.

Οι MORTAL TORMENT έχοντας μόλις γυρίσει από το US tour με Torn The Fuck Apart και Atoll στρώνουν κώλο και δουλεύουν υλικό για το επερχόμενο 3ο album.

Ουάου, καιρός ήταν.

Μετά από πάμπολα shows λοιπόν για την προώθηση του Cleaver Redemption και σχεδόν 2 χρόνια μετά από το τελευταίο Αθηναικό show έπρεπε να γίνει άλλο ένα για να κλείσει ο κύκλος αυτός.

Με νέο υλικό κι όρεξη για extreme tunes το live με τους SΗADOWMASS και BLASTEROID θα είναι ο,τι πρέπει για το κλείσιμο της χρονιάς. Κι επειδή ξέμεινα από cheesy και generic λόγια για την τυπική προώθηση του live: Ελάτε μωρέ να κάψουμε κανα σώβρακο!

P.S: Χιονάνθρωποι, αγιοβασίληδες, τάρανδοι και λοιποί χριστουγεννιάτικοι δαίμονες είναι ευπρόσδεκτοι. Είθε ο Krampus να επισκεφθεί το σπιτικό σας!

Για χάρη του live και επειδή έτσι τους αρέσει, οι μπάντες θα φτιάξουνμια ΜΠΥΡΑ, ναι μια ΜΠΥΡΑ περιορισμένης παραγωγής η οποία θα δίνεται ΔΩΡΕΑΝ πριν ανοίξουν οι πόρτες του μαγαζιού, σε όλον τον κόσμο που θα έρθει από νωρίς. Περισσότερες πληροφορίες με το στυλ και το αλκοόλ της μπύρας σύντομα κοντά σας.

P.S: Θερμή παράκληση από το μαγαζί, να μην κατέβουν καθόλου μπουκάλια κάτω. Be civilized on that matter και πάρτε μετά μια μπύρα από το bar.


236