SHADELESS EMPEROR: Νέο video

Οι melodic death metallers από τη Λάρισα, Shadeless Emperor, επιστρέφουν με νέο επίσημο βίντεο, ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της νέας τους δουλειάς που είναι συνθετικά σχεδόν έτοιμη.

Οι ηχογραφήσεις των τυμπάνων και της φωνής έγιναν από τον Γιώργο Τσαβδαρίδη στα Fabric Studios, στη Λάρισα. Την μίξη και το Mastering του τραγουδιού ανέλαβε ο Jari Lindholm (Exgenesis, Enshine, Seas of Years). To video γυρίστηκε, σκηνοθετήθηκε και μονταρίστηκε από το Τάσο Αμαραντίδη και το Cineveil Visuals. Επιπλέον γυρίσματα ανέλαβε η Cindy Tane. Τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στον πολιτιστικό Σύλλογο “Κουκουβάγιες” στη Λάρισα υπό την αίγιδα των Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Ζήση Αποστολίδη. Το τραγούδι Whitethorn αποτελεί κομμάτι του επερχόμενου concept δίσκου “Woods of Lycaeon” ο οποίος και θα αποτελεί 9 κομμάτια. Η μπάντα ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για τον δεύτερο full length δίσκο της.

… “Years of Soul and Bones”. Τα έτη της ψυχής και των οστών. Χρονικά που αναδύουν την μυρωδιά του νωπού εδάφους και των υγρών φύλλων. Ξεχασμένες ψυχές περιπλανιούνται στη χώρα, μαραγκιασμένες και εγκαταλειμμένες. Η χώρα έχει διχαστεί από τον πόλεμο για τον Υφαντό Θρόνο (Woven Throne). Οι σωροί των νεκρών, ανυπολόγιστοι. Ένας πατέρας, ένας ήρωας ίσως, αποπειράται μίας αναζήτησης. Τα χρόνια αυτά είναι αφιερωμένα σε εκείνον. Ο Πατέρας βρίσκεται σε ένα ξέφωτο, σοκαρισμένος από τις κραυγές μιας αποθανούσας Μητέρας Λύκαινας. Εκεί, βιώνει μια απόκοσμη σκηνή. Φαντάσματα νανουρίζουν την ετοιμοθάνατη Λύκαινα στον αιώνιο ύπνο, καθοδηγώντας το πνεύμα και τις ένδοξες πράξεις της στη μετά θάνατον ζωή.

THE SHADELESS EMPEROR: Whitethorn – video link

417