SERENITY BROKEN: Νέο video από το νέο album

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H τελευταία κυκλοφορία των Serenity Broken είναι το άλμπουμ “Re/Define”. Είναι το δεύτερο full length άλμπουμ και τέταρτη συνολικά κυκλοφορία της μπάντας που για 9 χρόνια βρίσκεται και δημιουργεί στην underground σκηνή της Αθήνας.

Το “Re/Define” περιέχει 11 τραγούδια ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το “Faint slit”.

Δείτε το Official video του τραγουδιού εδώ

Serenity Broken-Faint Slit

Official links
Website: http://www.serenitybroken.com
Facebook: https://www.facebook.com/serenitybroken/
Instagram: https://www.instagram.com/serenitybroken
Youtube: https://www.youtube.com/user/SerenityBrokenBand
Twitter: https://twitter.com/SerenityBroken
Bandcamp: https://serenitybroken.bandcamp.com

SERENITY BROKEN -BIO

Γεννημένοι στην διαρκώς αναπτυσσόμενη underground σκηνή της Αθήνας το 2010 και με τα μέλη του σχήματος να έχουν πραγματοποιήσει θητείες σε πολυάριθμα συγκροτήματα αυτής, οι Serenity Broken, αποτελούν το περίτρανο παράδειγμα πως η ισχυρή θέληση και η σκληρή δουλειά, μπορούν να γεννήσουν διαμάντια.

Το 2012 κυκλοφορεί το «Commerical Suicide»και τα Metal storm Awards βραβεύουν τη κυκλοφορία ανάμεσα στις κορυφαίες της χρονιάς δίπλα σε μεγαθήρια όπως Deftones, Gojira, Stone Sour κ.α.

Ακολουθούν πολυάριθμες διθυραμβικές κριτικές, τηλεοπτικές εμφανίσεις, ραδιοφωνικές εκπομπές με τη μπάντα να εδραιώνει τη παρουσία της στη σκηνή. Το2017 και έχοντας μεσολαβήσει δύο μίνι κυκλοφορίες (Live‘n’ Unplugged EP & Savior EP) κυκλοφορεί το δεύτερο πόνημα των Serenity Broken με τίτλο “Redefine” όπου αντλεί τις επιρροές του ισόποσα από το συμπαγές χεβιμεταλικό ηχόχρωμα των Metallica, το γλυκόπιοτο μελωδικό grunge rock των Alice in Chains και το νεότερο κύμα εναλλακτικού metal, όπως το γνωστοποίησαν στις μάζες οι δουλειές των Godsmack, Nickelback και Shinedown.

Με τον διεθνούς φήμης drummer Γιώργο Κόλλια (μέλος των αειθαλών deathmetallers Nile), πίσω από το drumkit του ηχογραφήματος και την καλογυαλισμένη in-your-face μοντέρνα παραγωγή, περασμένη μέσα από το πρίσμα του –υπεύθυνου για μίξη και mastering-Ahti Kortelainen (Impaled Nazarene, Sentenced, Nightfall, Sonata Arctica,) στα Φινλανδικά TicoTico, το “Redefine” ζωγραφίζει κολλητικές μελωδίες πάνω σε έναν καμβά από κοφτερά κιθαριστικά riffs και συμπαγή ρυθμικά παιξίματα καταδεικνύοντας την ανάγκη της μπάντας να ζήσει μουσικά στην εποχή της, αλλά και την αφοσίωσή της στην τεχνική αρτιότητα του υλικού.

225