Rockway gr

BLIND GUARDIAN'S TWILIGHT ORCHESTRA: Artwork, tracklist και video από το νέο album

Κυκλοφόρησε το allbum των Blind Guardian's Twilight Orchestra “Legacy Of The Dark Lands” από το side project του κιθαρίστα Andre Olbrich και του τραγουδιστή Hansi Kursch μέσω της Nuclear Blast και δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Το album βασίζεται στη νουβέλα του Γερμανού συγγραφέα Markus Heitz “Die Dunklen Lande" και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video για το κομμάτι “War Feeds War”.

Το artwork είναι μια δημιουργία του Gyula Havancsak.

H tracklist του “Legacy Of The Dark Lands”:
01. 1618 Ouverture
02. The Gathering
03. War Feeds War
04. Comets And Prophecies
05. Dark Cloud's Rising
06. The Ritual
07. In The Underworld
08. A Secret Society
09. The Great Ordeal
10. Bez
11. In The Red Dwarf's Tower
12. Into The Battle
13. Treason
14. Between The Realms
15. Point Of No Return
16. The White Horseman
17. Nephilim
18. Trial And Coronation
19. Harvester Of Souls
20. Conquest Is Over
21. This Storm
22. The Great Assault
23. Beyond The Wall
24. A New Beginning

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version