ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! GOATBURNER: Δείτε το νέο τους video

Οι Φινλανδοί death metal / grindcore metalers Goatburner δημοσιοποίησαν το νέο τους video για το κομμάτι τους “Vortex of Chaos”. Το εν λόγω κομμάτι είναι μέρος του νέου τους album,”Extreme Conditions”, που κυκλοφορεί σήμερα ψηφιακά μέσω της Chaotic Doom Records.

Το video μας διηγείται την ιστορία μιας μαύρης γάτας ονόματι Miksu, η οποία βλέπει μια αφίσα για το release show του “Extreme Conditions” και ξεκινάει προς την τοποθεσία διεξαγωγής, σαν το κακό από την ταινία Evil Dead. Όταν φτάνει αρχίζει το stage diving και το ξύλο στο pit, φείγοντας από το show ακόμη πιο δαιμονισμένη. Η γάτα δεν ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙ παρούσα στο show, μιας που η μπάντα χρησιμοποίησε μόνο πλάνα πρώτου προσώπου και κανένα ζώο δεν βλάφτηκε κατά τα γυρίσματα.

Goatburner – Vortex of Chaos (Official Music Video)

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του album.

1.Dead Alert
2.Time to Burn
3.Mayhem
4.Drowned Alive
5.Violent Redeemer
6.Vortex of Chaos
7.Frozen Grounds
8.Get Sick and Die
9.Blown Away
10.Wave of Doom
11.Melting Misery (pre-order bonus)
12.White Death (pre-order bonus)
13.Scorched (pre-order bonus)

Η ίδια η μπάντα δήλωσε για το video:

“To video του “Vortex of Chaos” είναι φόρος τιμής στην κλασική ταινία τρόμου Evil Dead, όπου ένα πλάσμα μαθαίνει για το release show μας και αποφασίζει να εμφανιστεί εκεί. Ο πρωταγωνιστής δεν είναι άνθρωπος και θέλουμε να υπενθυμίσουμε, ότι του φερθήκαμε με κάθε πιθανό σεβασμό και υπομονή, για να εξασφαλίσουμε πως θα μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε για sequel στο επόμενο μας album.”

To “Extreme Conditions” εμφανίζεται σήμερα τόσο απρόβλεπτα που κανείς δεν μπορεί να μαντέψει το επόμενο riff, ρυθμό, χτύπημα των τυμπάνων ή την στιχουργική δομή. Το album επικεντρώνεται στις αρνητικές και ενοχλητικές πλευρές των χαοτικών δυνάμεων της φύσης που ζούμε στις μέρες μας. Αρπάζει τον ακροατή με τέτοια ορμή από το εναρκτήριο “Dead Alert” ως το τελευταίο “Wave of Doom”, τόσο που κανείς δεν πόσο γρήγοτα περνάνε 33 λεπτά καταστροφής.

Pre-order Digital:
https://goatburner.bandcamp.com/

Physical releases:
Europe CD, LP: https://timetokillrecords.bigcartel.com/
Asia CD: http://www.obliteration.jp/
Americas CD: https://www.facebook.com/MIERD.PRODS/
Norway LP: https://www.dbeathjerterecords.com/
Europe MC: http://www.psychocontrol.com/

Οι Goatburner είναι οι:
Kaos – κιθάρα, φωνή
Spider – τύμπανα

https://www.facebook.com/GoatburnerMosh/

297