Wayne Hussey (The Mission): Στις 19 Οκτώβρη στο Second Skin για μια ακουστική βραδιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Second Skin Club presents: Wayne Hussey (The Mission) Salad Daze Acoustic Tour.

Saturday October 19

8 χρόνια μετά το τελευταίο live των Mission στην Αθήνα και 10 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο ακουστικό solo show του Wayne Hussey στην Ελλάδα… Όλα αυτά αλλάζουν όμως, αφού στις 19 Οκτωβρίου, ο Wayne Hussey (τραγουδιστής, κιθαρίστας και ιδρυτής των Mission)  θα παίξει στο Second Skin ένα ακουστικό live που αναμένεται απόλυτα μυσταγωγικό. Οι καλύτερες στιγμές των Mission, θα ακουστούν σε μία πιο “γυμνή” , ευάλωτη εκδοχή, μόνο δηλαδή μέσω της ακουστικής κιθάρας του Wayne, ενός πιάνου και της άψογης, χαρακτηριστικής φωνής του.
 
Αυτό το live έρχεται στο καλύτερο δυνατό timing, αφού τον Μάιο κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του Wayne με τίτλο Salad Daze (από τις εκδόσεις Omnibus press). Εκεί θα διαβάσουμε άγνωστες λεπτομέρειες και ιστορίες που θα ξεκινούν από τις πρώτες του μέρες με την Pauline Murray and the Invisible Girls, τους Dead Or Alive, την περίοδο που ήταν μέλος των Sisters Of Mercy και φυσικά, στα μεγάλα κεφάλαια του βιβλίου, σε αυτά των Mission από το 1986 και μέχρι σήμερα… Στις 19 Οκτωβρίου δηλαδή, θα δούμε όλη την ιστορία των Mission να ξεδιπλώνεται ζωντανά μπροστά μας με τον καλύτερο και πιο intimate τρόπο 🙂

Opening band : Phoebus Water

Early bird tickets: 15 €
Υπόλοιπη προπώληση: 18€
Tαμείο: 20 €

Buy on line: https://www.viva.gr/tickets/music/second-skin-club/wayne-hussey-the-mission-acoustic-show/

Τηλεφωνικά / στο 11876

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτέρα -Σαββατο 11:00-19:00)

Second Skin Club: Δαμοκλέους 8, Γκάζι.

https://www.facebook.com/themissionuk/

secondskinclub.gr  https://www.instagram.com/themissionuk/

http://www.themissionuk.com/wp/

271