OCEANDVST : Ζωντανά μαζί με Jack in the Box στο six dogs

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου  στις 20:30
Είσοδος 6 ευρώ

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση τους με τον Solmeister και τους WNC και έχοντας ήδη συμμετάσχει σε μεγάλα φεστιβάλ της χώρας μας όπως Schoolwave Festival και Street Mode festival, οι OCEANDVST επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό show που όπως υπόσχονται και οι ίδιοι θα μείνει αξέχαστο. Έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το καινούριο τους single “Isn’t Love Supposed to be a Good Thing?” αλλά και το παλιότερο EP “Escape Route” πρόκειται να μας παρουσιάσουν μερικά από τα καινούρια τους κομμάτια και μάλιστα πολλά από αυτά για πρώτη φορά!
Πρόκειται για ένα συγκρότημα με όραμα να επαναφέρει το συναίσθημα, την αγνότητα και τον αυθορμητισμό στη μουσική με τον δικό τους τρόπο μέσα από τον rock και punk ήχο τους! Ο πήχης είναι ήδη ψηλά και εξακολουθεί να ανεβαίνει! Εσυ θα το χάσεις?
Social Media:
Facebook –  https://www.facebook.com/oceandvstofficial/
Instargram  – https://www.instagram.com/oceandvst_official/
You Tube – https://www.youtube.com/c/OCEANDVST
Spotify – https://bit.ly/2KEsXRL

Music:
Isn’t Love Supposed to Be a Good thing? – https://youtu.be/mobf100mVPg
Set Me free – https://youtu.be/DNPQCsMnEsE
Stay – https://youtu.be/abEiMUOlLtQ

Interviews
Vice – https://www.vice.com/gr/article/9kxgg7/oi-oceandvst-einai-h-nea-mpanta-poy-8eloyme-na-akoyseis
Max mag – https://www.maxmag.gr/synenteukseis/oceandvst/
***
Jack in the box
Το 2015 τρεις σχολικοί φίλοι, Νίκος Καρυστινός (bass), Οδυσσέας Μουμτζάκης (drums), Θανάσης Λώλος (guitar) δημιούργησαν ένα μικρό σχήμα και έπαιζαν κυρίως μπλουζ και κλασική ροκ. Μετά από δύο χρόνια έκαναν μια μεγάλη παύση λόγω σπουδών. Επέστρεψαν ως Jack In the box το 2019 με δύο καινούργιες εισόδους τον Λευτέρη Τσαμαντάνη και την Δώρα Αρβανίτη (vocals, keyboards). Μετά από το πρώτο τους καλοκαιρινό live στην Αθήνα το 2019, πλέον ακολουθούν το δρόμο της alternative rock με covers αλλά και με δικιά τους καινούργια μουσική.

https://www.facebook.com/Band.JackInTheBox/
https://instagram.com/bandjackinthebox?igshid=jaup9dk7u50n
https://www.youtube.com/channel/UCtB4mj_d1Oyz758xuVUzMSg

266