Rockway gr

UNLEASH THE ARCHERS: Artwork και tracklisting του νέου EP

Οι Καναδοί power/melodic death metallers Unleash The Archers, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους Ep με τίτλο “Explorers" στις 11 Οκτωβρίου από τη Napalm Records.

Το artwork, είναι μία δημιουργία του Dusty Peterson σε συνεργασία με τη μπάντα.

Το Ep περιέχει δύο διασκευές και παρακάτω μπορείτε να δείτε το artwork και το tracklisting.

Το tracklisting του “Explorers" είναι:
01.Northwest Passage (Stan Rogers cover)
02. Heartless World (Teaze cover)

Οι Unleash The Archers είναι:
Scott Buchanan-Τύμπανα
Brittney Slayes-Φωνή
Grant Truesdell-Κιθάρα, Φωνή
Andrew Saunders-Κιθάρα, Φωνή

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version