Rockway gr

CLOAK: Artwork, tracklisting και video από το νέο album

Οι Αμερικανοί black metallers Cloak, έχουν έτοιμο το νέο τους album με τίτλο “The Burning Dawn" που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από τη Season Of Mist.

Το artwork, είναι μία δημιουργία του Adam Burke.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video για το κομμάτι “Tempter's Call" το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το tracklisting του “The Burning Dawn" είναι:
01.March Of The Adversary
02. The Cleansing Fire
03. A Voice In The Night
04. Tempter’s Call
05. Into The Storm
06. Lifeless Silence
07. The Fire, The Faith, The Void
08. On Poisoned Ground
09. Where The Horrors Thrive

Οι Cloak είναι:
Scott Taysom -Φωνή, Κιθάρα
Max Brigham -Κιθάρα
Sean Bruneau -Τύμπανα
Billy Robinson -Μπάσο

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version