Rockway gr

IN FLAMES: Νέο video

Οι Σουηδοί melodic death metallers In Flames, έχουν κυκλοφορήσει εδώ και κάποιους μήνες το νέο τους δίσκο με τίτλο “I, The Mask" από τη Nuclear Blast Records.

Η μπάντα, επανέρχεται με ένα νέο video για το κομμάτι “Voices" από το νέο album το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το tracklisting του “I, The Mask" είναι:
02. I, The Mask
03. Call My Name
04. I Am Above
05. Follow Me
06. (This Is Our) House
07. We Will Remember
08. In This Life
09. Burn
10. Deep Inside
11. All The Pain
12. Stay With Me

Οι In Flames είναι:
Bjorn Gelotte-Κιθάρα
Anders Friden-Φωνή
Niclas Engelin-Κιθάρα
Bryce Paul Newman-Μπάσο
Tanner Wayne-Τύμπανα

Rate this item
(0 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version