Rockway gr

THE NEW ROSES: Artwork, tracklisting και νέο video από το νέο δίσκο

Οι Γερμανοί hard rockers The New Roses, έχουν έτοιμο το νέο τους album με τίτλο “Nothing But Wild" που θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου από τη Napalm Records.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video για το κομμάτι “Can't Stop Rock & Roll” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η μπάντα, ανακοίνωσε επίσης ότι και αυτή τη χρονιά θα περιοδεύσει για αυτό αναμείνατε για περισσότερες πληροφορίες.

Το tracklisting του “Nothing But Wild" είναι:
01.Soundtrack Of My Life
02. Can‘t Stop Rock & Roll
03. Down By The River
04. Nothing But Wild
05. Heartache
06. The Bullet
07. Runnin' Out Of Hearts
08. Unknown Territory
09. As The Crow Flies
10. Give & Take
11. The Only Thing
12. Meet Me Half Way
13. Glory Road"

Οι The New Roses είναι:
Timmy Rough -Φωνή, Κιθάρα
Norman Bites -Κιθάρα
Hardy -Μπάσο
Urban Berz -Τύμπανα

Rate this item
(0 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version