Rockway gr

STEEL PANTHER: Artwork, tracklisting και video από το νέο δίσκο

Οι Αμερικανοί glam metallers Steel Panther, έχουν έτοιμο το νέο τους album με τίτλο “Heavy Metal Rules" που θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video για το κομμάτι “All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Να πούμε επίσης, ότι η μπάντα θα δώσει και ένα release show για το album στο Los Angeles.

Το tracklisting του “Heavy Metal Rules" είναι:
02. All I Wanna Do is Fuck (Myself Tonight)
03. Let's Get High Tonight
04. Always Gonna Be A Ho
05. I'm Not Your Bitch
06. Fuck Everybody
07. Heavy Metal Rules
08. Sneaky Little Bitch
09. Gods Of Pussy
10. I Ain't Buying What You're Selling

Οι Steel Panther είναι:
Michael Starr-Φωνή, Κιθάρα
Satchel-Κιθάρα, Φωνή
Lexxi Foxx-Μπάσο
Stix Zadinia-Τύμπανα, Πλήκτρα, Πιάνο

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version