AthensRocks Warm Up Party: Παρασκευή 28.06 στο Temple Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Μεταλλάδες παίζουν μπάλα στο Athens Rocks

To καλοκαίρι είναι πια προ των πυλών και το Athens Rocks λίγο πριν υποδεχθεί τους Slayer στην τελευταία τους περιοδεία, τους Rotting Christ, τους Leprous & τους Suicidal Angels παρτάρει στο Temple την Παρασκευή 28 Ιουνίου και σας προσκαλεί για να παίξουμε όλοι μαζί μπαλίτσα!

Οι Domination Inc θα λάβουν θέση στην σκηνή του Temple, προσκαλώντας γνωστούς και μη εξαιρετέους μουσικούς της ελληνικής σκηνής για να διασκευάσουν Slayer και να μας προετοιμάσουν κατάλληλα για το Σάββατο 13 Ιουλίου, όταν και θα λάβει χώρα το 1ο Athens Rocks, στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!

Φοράμε λοιπόν τα σορτσάκια μας και κατευθυνόμαστε στο Temple, μαζί με τους Ευθύμη Καραδήμα (Nightfall, The Slayerking), Νίκο Τραγάκη (Exarsis), Θύμιο Κρίκο (InnerWish), Foti Bernardo (Sixfornine), Μάνθο Στεργίου (Tardive Dyskinesia, Lunatic Medlar), Άρη Λάμπο (Deathcrop Valley, System Decay), Gus Drax (Suicidal Angels), Χρύσα Τσαλταμπάση (Spineless, Bella Fuzz, National Pornographic) και special guests που θα ανακοινωθούν εν καιρώ για να τιμήσουμε μια από τις σπουδαιότερες μπάντες του σκληρού ήχου!

Πέραν του Slayer-ικού tribute, ο Άρης Λάμπος με το κόμικ του Μεταλλάδες και ο Gordon Blacksmith με τον Ντίνο Χεντμπάνκη από τον Κήπο του Προφήτη, θα χουν για όλους μας εκπλήξεις, ενώ θα κληρωθούν παράλληλα εισιτήρια του Athens Rocks, merch των συγκροτημάτων και άλλα δώρα! (εισιτήρια για το Athens Rocks, τις συναυλίες Lamb of God, Prophets of Rage & Candlemass και, merch συγκροτημάτων). 

Θα υπάρξει μια συμβολική είσοδος έναντι 3 ευρώ ανά άτομο, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στην Εθνική Αστέγων , πληροφορίες για το σπουδαίο έργο της μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο:  https://www.shedia.gr/kick-out-poverty/

Παρασκευή 28 Ιουνίου λοιπόν, στο Temple, παίζουμε μπαλίτσα με Slayer διάθεση λίγο πριν το Athens Rocks!

H Αθήνα ροκάρει και σε καλεί στο μεγαλύτερο μουσικό πάρτι του καλοκαιριού! Βάλε σορτσάκι και έλα!

Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο: 3€

Nα βρίσκεστε εκεί καθώς όλα τα έσοδα από την συμβολική είσοδο των 3€ θα διατεθούν στην Εθνική Αστέγων! 

273