Rockway gr

THE OCEAN: Νέο video

Η γερμανική κολλεκτίβα των prog / post metallers The Ocean κυκλοφόρησαν το 2018 το τελευταίο τους album “Phanerozoic I: Palaeozoic” μέσω της Metal Blade Records και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Πρόκειται για το “Permian: The Great Dying” σε ένα video σκηνοθεσίας του Craig Murray. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

H tracklist του “Phanerozoic I: Palaeozoic”:
“The Cambrian Explosion”
“Cambrian II: Eternal Recurrence”
“Ordovicium: The Glaciation Of Gondwana”
“Silurian: Age Of Sea Scorpions”
“Devonian: Nascent”
“The Carboniferous Rainforest Collapse”
“Permian: The Great Dying”

Οι The Ocean είναι οι:
Loic Rossetti – φωνητικά
Mattias Hagerstrand – μπάσο
Paul Seidel – drums
Robin Staps – κιθάρες, programming
David Ramis Ahfeldt – κιθάρες
Peter Voigtmann – synths

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version