Rockway gr

CEREMONY: Artwork, tracklisting και video από το νέο album

Οι Αμερικανοί punk rockers Ceremony, έχουν έτοιμο το νέο τους album με τίτλο “In The Spirit World Now" που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου από τη Relapse Records.

Τη παραγωγή του δίσκου, ανέλαβε ο Will Yip ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Ben Greenberg.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video για το κομμάτι “Turn Away The Bad Thing" το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το tracklisting του “In The Spirit World Now" είναι:
01.Turn Away The Bad Thing
02. In The Spirit World Now
03. Further I Was
04. /
05. Presaging The End
06. Say Goodbye To Them
07. We Can Be Free
08. //
09. Years Of Love
10. Never Gonna Die Now
11. I Want More
12. From Another Age
13. ///
14. Calming Water

Οι Ceremony είναι:
Ross Farrar-Φωνή
Anthony Anzaldo-Κιθάρα, Φωνή
Andy Nelson-Κιθάρα, Φωνή
Justin Davis-Μπάσο
Jake Casarotti-Τύμπανα

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version