GEORGE CHRONAS & LEMON ASTEROID: Συνεργάζονται και κυκλοφορούν το "Electric Madrigal" σε single

GEORGE CHRONAS & LEMON ASTEROID: Συνεργάζονται και κυκλοφορούν το "Electric Madrigal" σε single

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα  δυο  Αθηναϊκά μουσικά solo projects ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας μεταφέρουν στην μεσαιωνική εποχή με ένα Μαδριγάλι και τον ξεχωριστό ήχο της πολυφωνικής τους σύνθεσης που ξεδιπλώνεται στο άκουσμα του νέου τους τραγουδιού Electric Madrigal.

Το νέο single από την συνεργασία των George Chronas και Lemon Αsteroid κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο να το ακούσετε παρακάτω.



Το κομμάτι είναι απόφθεγμα πολλών συζητήσεων αναλύσεων σχετικά με την αρμονία της μουσικής, τον vintage εξοπλισμό, ανθρώπους που φύγανε στο εξωτερικό, τις αγάπες που έσβησαν άδοξα. Γράφτηκε στις αρχές του 2014 και πήρε την μορφή του περίπου στα τέλη του 2018.

Στο τραγούδι η μουσική έχει γραφτεί από τον ‘Lemon Asteroid’, ενώ τα φωνητικά,τους στίχους καθώς και την παραγωγή έχει αναλάβει ο  George Chronas.

Ο Αθηναίος σόλο καλλιτέχνης George Chronas μας συστήθηκε το 2015 με το EP ‘Premier’. Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του 2ου προσωπικού του άλμπουμ κάνει ένα διάλειμμα από το στούντιο για να συνεργαστεί με μια από τις πιο απόκρυφες μουσικές μορφές  της αθηναϊκής  σκηνής και το solo project ‘Lemon Asteroid’.

316