Rockway gr

FIRST SIGNAL: Artwork, tracklist και single από το νέο album

Οι Αμερικανοί rockers First Signal, το group του Harry Hess πρώην τραγουδιστή των Harem Scarem, έχουν έτοιμο το τρίτο album τους.

Ο τίτλος του είναι “Line Of Fire” και θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου μέσω της Frontiers Music Srl.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Σουηδό Daniel Flores ο οποίος είναι και συνιδρυτής της μπάντας.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το single “Born To Be A Rebel” το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.

H tracklist του “Line Of Fire”:
"Born To Be A Rebel"
"A Million Miles"
"The Last Of My Broken Hearts"
"Tonight We Are The Only"
"Walk Through The Fire"
"Never Look Back Again"
"Line Of Fire"
"Here With You"
"Need You Now"
"The End Of The World"

Οι First Signal είναι οι:
Harry Hess – φωνητικά
Johan Niemann – μπάσο
Daniel Flores – drums, keyboards
Michael Palace – κιθάρες
Darren Smith – back φωνητικά

Rate this item
(0 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version