Rockway gr

GOD IN A CONE: Νέο single

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του έβδομου album τους “Passing”, οι God In A Cone, το project του τραγουδιστή / programmer Νίκου Μαρίνου (Slitherum / Madleaf) και του κιθαρίστα Δημήτρη Ντελή, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single.

Πρόκειται για το κομμάτι “Find Soul Brothers” το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Δημήτρη Ντελή. Το artwork είναι δημιουργία του Danny Γουδέλη (κιθαρίστα των Superpuma).

H tracklist του “Passing”:
01. Passing
02. Ξεψυχάω
03. Νερό
04. I Have to Pretend
05. Iodine
06. Mr. Explode
07. Deep Down
08. Find Soul Brothers
09. In and out
10. Will of Diamonds
11. Escape From the Cone

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version