P MINOR: Ζωντανά στο Off The Chain

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι P minor ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι στα τέλη του 2015.   
 
Πέντε εντελώς διαφορετικοί μουσικοί συναντήθηκαν με στόχο τη δημιουργία του δικού τους υλικού με το μοναδικό τους αποτύπωμα.

Η μουσική για τους “P minor” αποδίδεται μέσα από μία μελαγχολική και dark ματιά. Η  ένταση του ηλεκτρικού ήχου συνδυάζεται με την μελαγχολία των κλασσικών εγχόρδων και δημιουργούν ένα άκρως ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.
Με στοιχεία ambient αλλά και με δυναμισμό δημιουργείται μια ατμοσφαιρική μουσική ιστορία με πρωταγωνίστρια την μουσική και τις απέραντες δυνατότητές της.

Αυτή την περίοδο ηχογραφούν τον πρώτο τους δίσκο και παρουσιάζουν το δικό τους υλικό. 

*Στο Off the Chain,τρεις απ’αυτούς θα  μεταφέρουν το κλίμα της νέας τους δουλειάς,καθώς και κομμάτια που αγαπούν!

Οι P minor είναι:
Φωνή: Παρασκευή Λεβεντάκου
Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Παπουτσής 
Μπάσο: Πέτρος Κρεμυζάκης                
Τσέλο: Σταύρος Παργινός
Ντραμς: Κώστας Φωκάς

https://www.facebook.com/P-minor-295812144478991/?modal=admin_todo_tour
https://pminor.bandcamp.com/releases

Ο John Kampouropoulos, παλιότερα γνωστός ως Johnny Camp, πιο πρόσφατα ως lead singer / songwriter των KAMP, παρουσιάζει ένα σετ ημιακουστικών τραγουδιών του, απο τις πιο πρόσφατες προσωπικές του κυκλοφορίες ως John Kampouropoulos Solo Artist, μια πορεία που ακολουθεί πιστά εδώ και δύο χρόνια.

Βασιζόμενος στην ερμηνεία, αλλά και στην τραγουδοποιεία κατά κύριο λόγο, ο JK θα παρουσιάσει μερικά απο τα πιο πρόσφατα κομμάτια του, ντυμένα με ένα λιτο κιθαριστικό environment, τονίζοντας περισσότερο αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: songwriting.
Θα υπηρετήσει το Τραγούδι σαν είδος, ενώ θα αφήσει να εντοπιστούν ακόμη και στοιχεία επιρροών του, ένα φάσμα που κινείται απο τα 60’s, το γαλλικό ρεύμα της εποχής αντάμα με την αγγλο-αμερικανική επίδραση, έως τις alternative μετα-ρίζες του, της εποχής των 00’s.

https://johnkampouropoulos.bandcamp.com
https://youtube.com/c/JohnKampouropoulos
https://www.facebook.com/johnkampouropoulospage/
https://www.instagram.com/johnkampouropoulos

214