MANOWAR: Ανακοίνωσαν το νέο ep "The Final Battle I"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Μanowar ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου από 3 εκρηκτικά EP με νέα τραγούδια!
To “The Final Battle I” θα αποτελείται από ολοκαίνουργιο υλικό και σηματοδοτεί το πρώτο μέρος μίας τριλογίας που θα αποτελέσει, ουσιαστικά, το νέο δίσκο της ιστορικής metal μπάντας.

Τα EP θα διατίθεται αποκλειστικά στις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας στο επίσημο merchandise τους ενώ θα διατεθούν και ψηφιακά μέσω iTunes από την 29η Μαρτίου. Σε φυσική μορφή αλλά και σε ψηφιακές πλατφόρμες, θα κυκλοφορήσει στις 30/5.

Το 2ο και 3ο μέρος, θα κυκλοφορήσουν σύντομα, εμπνευσμένα από τις περιπέτειες της μπάντας στις επικείμενες συναυλίες της “The Final Battle World Tour” η οποία θα τους φέρει στο Release Athens την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

“H απόλυτη, αγνή και ωμή δύναμη των νέων τραγουδιών θα σας ανατινάξουν το μυαλό” δηλώνει ο Joey DeMaio, ο οποίος αναλαμβάνει τα φωνητικά στο “You Shall Die Before I Die”.



H tracklist:

“March of the Heroes Into Valhalla”
“Blood and Steel”
“Sword of the Highlands”
“You Shall Die Before I Die” (Joey DeMaio lead vocals)

Το artwork επιμελήθηκε ο γνωστός fantasy artist, Ken Kelly.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

H προπώληση συνεχίζεται στα 45 ευρώ (για ένα εισιτήριο) και  85 ευρώ (για δύο εισιτήρια), 130 τα VIP.
Να θυμίσουμε πως στην είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!

Τρόποι και σημεία προπώλησης:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online: www.viva.gr / www.releaseathens.gr/tickets/
Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00, Στην αρχή της Ερμού, το λευκό περίπτερο που αναγράφει redspot) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

282