SKA-P: Ζωντανά στο Street Mode Festival 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Street Mode Festival πραγματοποίησε μόλις την πολυαναμενόμενη πρώτη μεγάλη ανακοίνωση για την επερχόμενη 11η edition του, που θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου (λίγο αργότερα από την συνήθη ημερομηνία του) στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.



Δεν πρόκειται για άλλους από τους Ισπανούς ska punk τιτάνες Ska-p που επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη μετά από 10 ολόκληρα χρόνια για μία αποκλειστική εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους! Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

“Το ημερολόγιο έγραφε 16 Μαΐου 2009 όταν οι Ska-p official επισκέπτονταν για πρώτη φορά την χώρα μας, για μία και μοναδική εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Οι μαρτυρίες των παρευρισκομένων στο γήπεδο του Μακεδονικού μιλούν για μια μαγευτική βραδιά η οποία άφησε ιστορία στα συναυλιακά δρώμενα της πόλης…

https://www.youtube.com/embed/3PHtCiAnGwg

Δέκα χρόνια αργότερα οι Ska-P επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη στο πιο ταιριαστό, ως προς την μουσική αλλά και την νοοτροπία τους, εγχώριο festival! O Pulpul μαζεύει την παρέα του, και σας προσκαλεί στο πιο ξέφρενο party, και ταυτόχρονα σε ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, βασισμένο μεταξύ άλλων στους ανατρεπτικούς στίχους τους.



Φρέσκοι και ανανεωμένοι, μετά το περσινό νέο τους άλμπουμ “Game Over”, επιστρέφουν με ένα χορταστικό setlist που θα περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες, που τόσα χρόνια έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό, όπως τα “Niño Soldado”, “El Gato Lopez”, “Casposos”, “El Vals Del Obrero” και “Cannabis”. Ετοιμαστείτε να ουρλιάξουμε όλοι μαζί, για άλλη μια φορά…

Sí señor, sí señor, somos la revolución!!!”

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Προμηθευτείτε το δικό σας τώρα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

► Ηλεκτρονική προπώληση: https://goo.gl/FBHfqk

Κατά την περσινή 10η επετειακή edition του, το Street Mode Festival παρουσιάστηκε μεγαλύτερο από ποτέ, περιλαμβάνοντας 120 μουσικά acts, από όλα τα είδη της μουσικής, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβoλές ντοκιμαντέρ και φυσικά όλες τις δράσεις της street κουλτούρας όπως graffiti, breakdance, parkour, skate κ.α., ενώ δεκάδες χιλιάδες κόσμου από όλη την υφήλιο συγκεντρώθηκαν σε αυτό, καταξιώνοντάς το δικαιωματικά ως την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του καλοκαιριού!

https://www.youtube.com/embed/DiTApvHiCzk

Φαίνεται πως η φετινή edition του Street Mode Festival επιφυλάσσει πολλές ακόμη –μουσικές και μη- εκπλήξεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ, για ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

• Επίσημη ιστοσελίδα: www.streetmode.gr
• Facebook: www.facebook.com/streetmodefestival
• Instagram: @street_mode_festival

279