Release Athens 2019: Hozier + Roisin Murphy + Hooverphonic στις 23/6 στην Πλατεία Νερού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Róisín Murphy, η βασίλισσα της electronic/dance/pop σκηνής, και οι Hooverphonic, το αγαπημένο electro/dream/pop συγκρότημα από το Βέλγιο, είναι τα δύο διεθνή ονόματα που θα πλαισιώσουν τον Hozier, την Κυριακή 23 Ιουνίου στο Release Athens 2019!

Η διάσημη Ιρλανδή καλλιτέχνις, πρώην τραγουδίστρια των Moloko και αδιαμφισβήτητο fashion & style icon, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με κάθε της νέα κίνηση. Η μουσική της συνδυάζει ιδανικά ένα σωρό είδη (pop, electronica, house, disco) με μία avant-garde ευαισθησία, ενώ η σκηνική της παρουσία παραμένει μοναδικά γοητευτική και εκκεντρική, με μία συνεχή εναλλαγή ενδυματολογικών επιλογών.

Απρόβλεπτη, προκλητική, άμεση και περιπετειώδης, η Róisín Murphy ξεχώρισε από το ξεκίνημά της, το 1994, όταν σχημάτισε τους Moloko, μαζί με τον Mark Brydon, δίνοντας μία νέα πνοή στην ηλεκτρονική pop. Χρησιμοποιώντας στοιχεία από trip-hop και funk, γνώρισαν τεράστια επιτυχία με τα πασίγνωστα “Sing It Back”, “The Time Is Now”, “Forever More”, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την αποδοχή όλων των κριτικών.

Το 2005, παρουσίασε το ντεμπούτο solo album της, “Ruby Blue”, και το 2007 θριαμβεύει με το “Overpowered”. Μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της, επέστρεψε με απίστευτο δυναμισμό το 2015, κερδίζοντας μία υποψηφιότητα για το επίζηλο Mercury Prize με το τρίτο της album, “Hairless Toys”, ενώ την επόμενη χρονιά τα πηγαίνει εξίσου καλά με το “Take Her Up To Monto”.

Στο τέλος του 2018, παρουσίασε τέσσερα νέα τραγούδια, με το “Jacuzzi Rollercoaster” να ξεχωρίζει, όπως και το video που σκηνοθέτησε η ίδια. Ηχογραφημένα σε συνεργασία με τον ανερχόμενο DJ Maurice Fulton, αποτελούν ένα ακόμα ζενίθ σε μια καριέρα που δεν δείχνει κανένα σημάδι κούρασης και επανάληψης. Ευφορική και ολοκληρωτική pop, πανέξυπνοι στίχοι και μόνιμη αφορμή για χορό!

Το βράδυ της 23ης Ιουνίου, αυτό θα επιβεβαιωθεί με τον πιο εμφατικό τρόπο, με καταπληκτικά τραγούδια, τόσο από την solo καριέρα της όσο και από την εποχή των Moloko, όπως τα “Sing it Back”, “Overpowered”, “You Know Me Better”, “Let Me Know”, “Forever More”, “Flash Of Light”, “All My Dreams”, “Exploitation”, “The Time Is Now”, “Ten Miles High”, “Plaything”, “House Of Glass”, “Jacuzzi Rollercoaster”!

roisinmurphyofficial.com
facebook.com/roisinmurphy
twitter.com/roisinmurphy
instagram.com/roisinmurphyofficial


Oι Hooverphonic επίσης δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το ελληνικό κοινό τους έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στο ευρωπαϊκό μουσικό στερέωμα.

Υπεύθυνοι για μερικές από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει τα τελευταία 25 χρόνια, οι Alex Callier και Raymond Geerts, έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο στοιχεία από alternative rock, electro-pop, trip-hop, dream-pop με μία ρομαντική κινηματογραφική αισθητική που συχνά φέρνει στο νου ακόμα και τον Ennio Morricone.

Στις 23 Ιουνίου, θα ξανακούσουμε live όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους: “Mad About You“, “Eden“, “Inhaler“, “2 Wicky“, “Jackie Cane”, “Sometimes”, “Club Montepulciano“, “Vinegar & Salt”, “This Strange Effect“, “Gentle Storm”, “Amalfi” και πολλά ακόμα τραγούδια, ιδανική συντροφιά για μια καλοκαιρινή Κυριακή, παρέα με τον Hozier και την Roisin Murphy.

O τελευταίος δίσκος τους, “Looking For Stars”, 10ος της καριέρας τους, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, χαρίζοντάς μας δύο πανέμορφα singles, το σαγηνευτικό “Romantic” και το funky “Uptight”, που έχουν ήδη κατακτήσει το ελληνικό airplay.

Σε αυτό το νέο τους βήμα, οι Hooverphonic πραγματικά χτύπησαν φλέβα χρυσού με τη νέα τραγουδίστρια που τους συνοδεύει, την 18χρονη Luka Cruysberghs. Με τεράστιες φωνητικές ικανότητες, κατόρθωσε να χρωματίσει τον ήχο τους άμεσα, αποδίδοντας ιδανικά τόσο το νέο όσο και το παλαιότερο υλικό της μπάντας.

www.hooverphonic.com

https://www.facebook.com/HooverphonicOff/

https://www.instagram.com/hooverphonicoff/

https://twitter.com/hooverphonicoff

www.youtube.com/user/hooverphonicVEVO

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 40 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 75 ευρώ (δύο εισιτήρια), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους

Ø open bar

Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο

Ø ιδιωτικό parking

Ø ξεχωριστές τουαλέτες

Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / https://releaseathens.gr/tickets/

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Release Athens 2019 / Κυριακή 23 Ιουνίου / Hozier + Róisín Murphy + Hooverphonic + more tba

Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

Επισκεφτείτε το site, τη facebook και την instagram page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα και όλες τις χρήσιμες οδηγίες για την προπώληση και την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού.

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:

Θωμάς Μαχαίρας / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 6936 161979

Γιάννης Λυμπέρης / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 6945 622781

282