Rockway gr

MIXTAPE SESSIONS: Στην σκηνή του Ίλιον plus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημιουργία ενός mixtape σημαίνει συνδυασμό αγαπημένων αλλά διαφορετικών μεταξύ τους τραγουδιών, ατέλειωτες ώρες μουσικής, πάνω απ’ όλα όμως σημαίνει δημιουργία απ’ το μηδέν.

Για το πρώτο Mixtape Sessions, οι οικοδεσπότες Circus Caravan συμπράττουν με τους 4LT. και τους Vaulter στη σκηνή του ΙΛΙΟΝplus σε ένα live mixtape, με τίτλο "A Night on Earth".

Το φεστιβάλ εκφράζει τη στήριξή του και δίνει χώρο έκφρασης σε συνεργατικά εγχειρήματα και κολεκτίβες.

Η λειτουργία αυτού του είδους των συλλογικοτήτων βασίζεται στην ισότητα και την ισονομία των μελών τους, έχοντας ως βασικό όργανο λήψης αποφάσεων τις τακτικές συνελεύσεις στις οποίες τα μέλη συνδιαμορφώνουν τις αποφάσεις. Αυτό που επίσης τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι δρουν στα πλαίσια της κοινωνικής οικονομίας, που στοχεύει πάνω απ' όλα στο κοινωνικό όφελος και όχι με μονάχα στο κέρδος.

Αρωγοί σε αυτή την πρωτοβουλία είναι τα συνεργατικά εγχειρήματα: ΣΕ ΒΙΟΜΕ, Κομπρεμί, Lacandona, Youkali Συνεργατικό Καφενείο αλλά και οι Εκδόσεις των Συναδέλφων. INFO

4LT. + Circus Caravan + Vaulter

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17)
Είσοδος: 6€

Έναρξη: 21:00

LINKS

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/2107519012672196/

ΙΛΙΟΝ plus: https://www.facebook.com/ilionplus/

4LT.: https://www.facebook.com/fourlt/ | https://4ltmusic.bandcamp.com

Circus Caravan: https://www.facebook.com/circus.caravan/

Vaulter: https://www.facebook.com/vaulterbandathens/

ΣΕ ΒΙΟΜΕ: https://www.facebook.com/SEVIOME/ | http://www.viomecoop.com/ | http://biom-metal.blogspot.com/

Κομπρεμί: https://bit.ly/2GjhyE9

Lacandona: https://www.facebook.com/LacandonaAthens/

Youkali Συνεργατικό Καφενείο: https://www.facebook.com/YoukaliSynergatikoKafeneio/

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ: https://www.facebook.com/syneditions/

4LT.

Οι 4LT. είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006, από τα αδέλφια Πάνο και Γιάννη Βαρβατσούλη (κιθάρα και φωνή αντίστοιχα) και τον Αλέξη Κρητικό (μπάσο).Το 2010 ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "Mr Time" και αμέσως μετά, στο line up της μπάντας προστέθηκε ο Αντώνης Καναράς στη θέση πίσω από τα τύμπανα. Τον Νοέμβριο του 2014 το δεύτερο ομώνυμο EP τους έρχεται στο φως, και δύο χρόνια μετά, τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφορεί το ντεμπούτο full length album "Puppet Syndrome Society" σε φυσική και ψηφιακή μορφή με την υποστήριξη της Los Almiros Records. Η ανάγκη των 4LT. για ακόμη πιο ολοκληρωμένες και συμπαγείς ενορχηστρώσεις (που άλλωστε αποτελούν και το δυνατό στοιχείο τους) φέρνει στη συνέχεια, στη θέση του δεύτερου κιθαρίστα τον Χριστόφορο Ραζή, ολοκληρώνοντας το σημερινό line-up του σχήματος.

Η ιδιαίτερη εξωστρέφεια των γεμάτων ενέργεια και συναισθηματικές εκρήξεις συναυλιών τους δεν είναι παρά το επιπλέον ατού των 4LT, που άλλωστε έχει αποτελέσει αιτία τόσων θετικών σχολίων από το κοινό και τον εγχώριο μουσικό τύπο.

Circus Caravan

Οι Circus Caravan είναι ένα αγγλόφωνο rock συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2013.

Ο ήχος και οι συνθέσεις τους δανείζονται στοιχεία από το alternative rock, το post-rock και το grunge, εστιάζοντας περισσότερο στην ατμόσφαιρα και την απλότητα χωρίς να λείπουν όμως και οι πειραματισμοί.Ο ήχος και οι συνθέσεις τους δανείζονται στοιχεία από το alternative rock, το post-rock και το grunge, εστιάζοντας περισσότερο στην ατμόσφαιρα και την απλότητα χωρίς να λείπουν όμως και οι πειραματισμοί.

Το Σεπτέμβρη του ’17 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο ‘Chapter 0’, ενώ πλεόν προετοιμάζουν το πρώτο τους Full Album.

VaulterΟι Vaulter είναι ένα νέο μουσικό σχήμα με βάση την Αθήνα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2016 από πρώην μέλη των 'i saw 43sunsets', ψάχνοντας τρόπο να εκφραστούν μέσα από νέο ήχο. Συνδυάζουν το grunge με το punk και κλείνουν το μάτι στο ροκ. Μέσα στο 2017 ηχογραφούν το πρώτο τους demo και το διαθέτουν δωρεάν προς απόλαυσή σας. Αυτή την στιγμή δουλεύουν το 1ο τουςalbum ενώ παράλληλα πραγματοποιούν live στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Rate this item
(0 votes)
back to top

Template Design © info@DrakontasGraphics.com | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved Rockway.gr 2012

Top Desktop version