Rockway gr

DON BROCO: Νέο single

Οι Άγγλοι electro rockers Don Broco κυκλοφόρησαν το 2018 το τρίτο album τους “Technology” και η SharpTone Records έδωσε στη δημοσιότητα το single “Half Man Half God”.

Η παραγωγή έγινε από τους Jason Perry / Dan Lancaster ενώ η μίξη και το mastering από τον  Drew Bang. Μπορείτε να ακούσετε το single παρακάτω.

H tracklist του “Technology”:
01. Technology
02. Stay Ignorant
03. T-Shirt Song
04. Come Out to LA
05. Pretty
06. The Blues
07. Tightrope
08. Everybody
09. Greatness
10. Porkies
11. Got to Be You
12. Good Listener
13. ¥ (Yen)
14. Something to Drink
15. Blood in the Water
16. Potty Mouth

Οι Don Broco είναι οι:
Rob Damiani – φωνητικά, electronics
Tom Doyle – μπάσο
Matt Donnelly – drums
Simon Delaney – κιθάρες

Rate this item
(0 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version