MANOWAR: Αυτοκρατορικές επανεκδόσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oι Manowar ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία δύο κλασικών δίσκων τους!

Τα “Into Glory Ride” (1983) και “Hail To England” (1984) θα επανεκδοθούν την άνοιξη, μιξαρισμένα από αναλογικά σε ψηφιακά, με την κορυφαία ποιοτικά 96kHz τεχνολογία!

Οπως αναφέρουν οι ίδιοι, είναι το όνειρο κάθε μουσικού να θυμίζει σε παλιούς και νέους τις αρχικές δουλειές, όχι γιατί δεν ήταν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και δεν στηρίζουν τους δίσκους, αλλά το δημιουργικό μυαλό δεν σταματά να σκέφτεται τι καλύτερο μπορούσε να γίνει ηχητικά. Και αφού πλέον η τεχνολογία το επιτρέπει, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Οι Manowar “επισκέπτονται” ξανά τους δύο κλασικούς δίσκους τους μέσω των αυθεντικών multitrack master ηχογραφήσεων και με την μίξη και το remastering να γίνεται στα δικά τους Valhalla studios, τα τραγούδια ακούγονται όπως τα είχαν οραματιστεί! Σε πλήρη δύναμη και σε super high fidelity με την 96kHz ποιότητα προσθέτει βάθος και κρυστάλλινο ήχο. Γι’ αυτό και ονομάστηκαν “imperial editions” (Αυτοκρατορικές επανεκδόσεις).



Τα “Into Glory Ride” και “Hail To England” θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη με την ακριβή ημερομηνία να αναμένεται.



Το Release Athens παρουσιάζει τους βασιλιάδες του metal, Manowar, ζωντανά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επικής “The Final Battle World Tour 2019” την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Πάρε το εισιτήριό σου, τώρα!

263