Rockway gr

IN FLAMES: Artwork, tracklist και videos από το νέο album

Οι Σουηδοί melodic metallers In Flames έχουν έτοιμο το νέο, 13ο album τους.

Ο τίτλος του θα είναι “I, The Mask” και θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου μέσω των Eleven Seven Music (Β. Αμερική) και Nuclear Blast (σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο).

Η παραγωγή είναι του Howard Benson, η μίξη του Chris Lord-Alge και το mastering του Ted Jensen. Το artwork είναι μια δημιουργία του Blake Armstrong.

Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα videos για το κομμάτια “I Am Above” και “(This is Our) House” τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

H tracklist του “I, The Mask”:
1. Voices
2. I, The Mask
3. Call My Name
4. I Am Above
5. Follow Me
6. (This is Our) House
7. We Will Remember
8. In This Life
9. Burn
10. Deep Inside
11. All The Pain
12. Stay With Me

Οι In Flames είναι οι:
Anders Friden – φωνητικά
Bryce Paul Newman – μπάσο
Tanner Wayne – drums
Bjorn Gelotte – κιθάρες
Niclas Engelin – κιθάρες

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version