POEM: Ζωντανά στην Λάρισα μαζί με Allochiria, Stoned Spirit και Stories to tell

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαββατο 12 Ιανουαριου live at Stage club with:
Poem – Allochiria – Stoned Spirit & Stories to tell.

Τιμη εισιτηριου:7e προπωληση. 9e ταμειο.

https://www.facebook.com/events/871573846380212/

Προπωληση εισιτηριων:Snuff Tobaccos:
1) Φιλελλήνων 53, Φρούριο
2)Παπασταύρου 4.

After party at: ….soon



POEM: Progressive/Alternative Metal from Athens.Μετά απο πέντε χρόνια επιστροφή στη Λάρισα,για να παρουσιάσουν τραγούδια απο την τρίτη τους δουλειά με τίτλο “Unique”,που κυκλοφόρησε το 2018 απο το Σουηδικό label “ViciSolum Productions” αλλα και απο τα δυο πρώτα τους εξαιρετικά άλμπουμ: “The Great Secret Show” του 2008 και “Skein Syndrome” του 2016.

ΑLLOCHIRIA: Post-sludge band from Athens.Δημιουργήθηκαν το 2008, και το 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο ΕΡ. Αρχές του 2014, κυκλοφόρησαν την πρώτη τους full-length κυκλοφορία, με τον τίτλο “Omonoia”.Από τον Δεκέμβρη του 2016 οι Allochiria ανήκουν στη δισκογραφική Art of Propaganda, με την οποία κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους, “Throes”, τον Μάρτη του 2017. Έρονται για δεύτερη φορά στη Λάρισα μετά απο πέντε χρόνια.

STONED SPIRIT: Stoner doom/metal from Arta.Οι Stoned Spirit είναι μια Stoner/doom metal μπάντα από την Άρτα.Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και την ίδια χρονια κυκλοφόρησε το πρώτο της Demo με ένα εκ των τραγουδιών με τίτλο Finally Harmony να μπαίνει στην συλλογή Electrip Soup Collection No.2 .Η μπάντα μετά από μια παύση τριών περίπου χρόνων επέστρεψε τον Απριλίου του 2015 με νέο drummer και ενα χρόνο μετά, τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Spirits Of Zos”.

STORIES TO TELL: Progressive/Hardcore-Metalcore from Volos.Eίναι μία τετραμελής instrumental μπάντα με τον ήχο τους να χαρακτηρίζεται ως progressive με πολλά μελωδικά και hardcore/metalcore στοιχεία. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2010 και μετά απο αρκετές αλλαγές και μία διετή παύση, μεταξύ 2012-2014 επέστρψαν δυναμικά.Έως τώρα η μπάντα έχει εμφανιστεί στο Βόλο, στη Λάρισα, στη Λαμία και στην Αθήνα με αποκορύφωμα την συμμετοχή στο Schoolwave Festival του 2017. Αυτό το διάστημα οι Stories To Tell βρίσκονται στην κατασκευή της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου με τίτλο ”ΝΟΤΕS”.

244