LEMESIOS: Καινούργια live video από την σειρά eleven63sessions

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λουβάνα Δίσκοι παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ζωντανά ηχογραφημένων βίντεο, eleven63 Sessions, το οποίο φιλοξενεί την μπάντα Lemesios. Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2017 για να αποδώσει ζωντανά τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Κωνσταντίνου Λεμέσιου Dysphasia. Ο Κωνσταντίνος Λεμέσιος είναι Κύπριος συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής. Ασχολείται κυρίως με τη σύνθεση μουσικής για κινηματογράφο, το performance και την παραγωγή.    



Η μπάντα αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Παυλίδη στα τύμπανα, Νεκτάριο Κάσσαρ στο μπάσο, Αντώνη Κουμπαρή στην ηλεκτρική κιθάρα, Αντρέα Χατζηπαντελή στην ηλεκτρική κιθάρα και στα live electronics και βεβαίως τον Κωνσταντίνο Λεμέσιο στη φωνή, την κιθάρα και τις λούπες. Για τις ανάγκες του eleven63 Sessions, την μπάντα πλαισιώνουν στα φωνητικά οι Χριστίνα Αυερκίου και Ανδρέας Μωϋσέως. Η σειρά των ζωντανών βίντεο του δεύτερου επεισοδίου ‘eleven63Sessions’, αποτελείται από τα τραγούδια “Little Boy”,“Picture Perfect” και“Stepping Down”. Τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος ο Λεμέσιος και τους στίχους η Qliona.



Το album έχει σαν βάση τη ροκ, με αρκετές επιρροές από progressive και alternative ακούσματα, σε συνδυασμό με electronic και film scoring στοιχεία. Τα κομμάτια του Λεμέσιου έχουν μια ιδιαίτερη μουσική χροιά και μελωδικότητα, η οποία συνδυάζεται αβίαστα με το ροκ στοιχείο και τις σκληρές κιθάρες, δημιουργώντας έναν έντονα συναισθηματικό μουσικό κόσμο γεμάτο αντίθεση. Οι επιρροές του προέρχονται από καλλιτέχνες όπως οι Jeff Buckley, Queens Of The Stone Age, Pink Floyd, Radiohead, Leo Brouwer, György Ligeti, Clint Mansell καθώς και Moderat, Nicolas Jaar. Τα ζωντανά βίντεο οπτικογραφήθηκαν και ηχογραφήθηκαν στο studio eleven63. Την παραγωγή ανέλαβε ο Αντρέας Τραχωνίτης και ο Κωνσταντίνος Λεμέσιος. Η σκηνοθεσία και το video editing έγιναν από τονΑντρέα Χριστοφίδη. Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Αντρέα Τραχωνίτη, ενώ το mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο.    

Lemesios – eleven63 Sessions:



Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη: www.lemesios.com    

Περισσότερες πληροφορίες για τη Λουβάνα Δίσκοι: www.louvanarecords.com  

211