PUTA VOLCANO: Ζωντανά στην Πάτρα μαζί με Perfect Mess

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η GG Events παρουσιάζει:

Οι Puta Volcano για πρώτη φορά ζωντανά στη Πάτρα
Μαζί τους οι Perfect Mess
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018
Ghetto Bar and more (Ευμύλου 8, Ακτή Δυμαίων)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Προπώληση: 6€
• Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Βιβλιοπωλείο Discover Your Way (Πατρέως 30, Πάτρα, τηλ.: 2610624916)
• Ουλαλουμ (Γεροκοστοπούλου 56 & Ηφαίστου, Πάτρα, τηλ: 6947260708)
• FIFTY-FIFTY boardshop (Αγίου Νικολάου 99, Πάτρα, τηλ.: 2610621865) 

Οι Puta Volcano έρχονται με σκοπό να διορθώσουν μια αδικία που τράβηξε αρκετά με τη μη εμφάνισή τους μέχρι τώρα στην πόλη της Πάτρας.
Με φόρα από τις καλοκαιρινές φεστιβαλικές εμφανίσεις τους ετοιμάζονται ουσιαστικά να κλείσουν την άκρως επιτυχημένη σεζόν της κυκλοφορίας του 2ου LP τους με τίτλο “Harmony of Spheres”, album που συγκέντρωσε θετικότατες κριτικές τόσο εντός όσο και -κυρίως- εκτός συνόρων και οδηγήσε σε repressing της βυνιλιακής εκδοχής του σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του. Ακολούθησε η πραγματοποίηση του πρώτου τους mini-EU tour παρέα με τους Ξανθιώτες rockers Purple Dino με κατάληξη στο soldout headline show τους στο Temple Athens.

Ο δίσκος, ένα μίγμα desert με heavy rock – reviewer τον τοποθέτησε πολύ πετυχημένα στο φάσμα του post-grunge ήχου – έβαλε το συγκρότημα στο χάρτη της underground rock κοινότητας παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στο κοινό τους για τις επόμενες κινήσεις τους, δισκογραφικά και συναυλιακά.

Links
Facebook: https://www.facebook.com/putavolcanoband/
Instagram: https://www.instagram.com/putavolcano/
Online Merch: https://putavolcano.bandcamp.com/
Stream or Download: http://radi.al/HarmonyOfSpheres
Listen on YouTube: http://bit.ly/PutaVolcanoYT


Perfect Mess
Μετά την πρόσφατη ‘Spread The Mess’ tour τους ανά την Ελλάδα, με τελευταία συμμετοχή τους αυτή στο Chania Rock Festival ανάμεσα σε ονόματα όπως oι U.D.O., Moonspell, Septic Flesh και H.E.A.T, και έχοντας στις βαλίτσες τους το επιτυχημένο ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους (Perfect Mess – 2017), συνεχίζουν ακάθεκτοι τις live εμφανίσεις τους.

Αυτή την φορά, η Progressive grunge μπάντα από τον Πύργο, θα εμφανιστεί στο πλευρό των Puta Volcano, στα πλαίσια προώθησης του υλικού της, ενώ ήδη βρίσκεται στο στάδιο εγγραφής νέου για τον επικείμενο δεύτερο δίσκο της σφραγίζοντας την παρατεταμένη περίοδο φόρμας στην οποία βρίσκεται, με υλικό που θα παρουσιάσει και στα επερχόμενα live της.

Links
Facebook: https://www.facebook.com/PerfectMessBand/
Instagram: https://www.instagram.com/perfect_mess_official/
Twitter: https://twitter.com/perfect_mess_gr
Youtube: http://www.youtube.com/c/PerfectMessBand     

286