INNERWISH: Eπανακυκλοφορούν τα 3 πρώτα άλμπουμ τους και σε μορφή βινυλίου

Τα πρώτα 3 άλμπουμ των Ελλήνων heavy/melodic metallers INNERWISH, “Waiting for the dawn”, “Silent faces” και “Inner strength”, θα επανακυκλοφορήσουν στις 23 Νοεμβρίου, σε CD, ψηφιακά, αλλά και πρώτη φορά σε βινύλιο (limited 300 κόπιες), μέσω της Ulterium Records.

Στις επανακυκλοφορίες έγινε remastering από τον Peter In De Betou (AMON AMARTH, ARCH ENEMY, DARK TRANQUILLITY, DIMMU BORGIR, DISMEMBER, DRACONIAN, DREAM EVIL, ENSLAVED, HYPOCRISY, KATATONIA, MESHUGGAH, UNLEASHED, WOLF κ.α.), ενώ στο booklet περιλαμβάνονται liner notes από τον κιθαρίστα της μπάντας, Θύμιο Κρίκο.

Οι επανακυκλοφορίες είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελίες στο Ulterium Store (http://www.ulteriumstore.bigcartel.com), ενώ θα υπάρχουν και στα metal δισκοπωλεία των Αθηνών, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν και απευθείας στο συγκρότημα. 

Η μπάντα δήλωσε σχετικά: “Αυτό είναι κάτι που θέλαμε να κάνουμε εδώ και πολύ καιρό! Μερικά από αυτά τα άλμπουμ είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν και συχνά είχαμε παραγγελίες από τους οπαδούς μας που τα ήθελαν για να συμπληρώσουν τη συλλογή τους. Και εκτός αυτού, θέλαμε να τα κυκλοφορήσουμε και για πρώτη φορά σε βινύλιο, καθώς μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο σε CD και εμείς οι ίδιοι είμαστε οπαδοί των βινυλίων. Αφού μιλήσαμε με την εταιρεία μας, την Ulterium Records, αποφασίσαμε από κοινού πως τώρα ήταν η στιγμή για να το κάνουμε. Γιατί τώρα; Γιατί τώρα νιώθουμε σίγουροι με την εταιρεία μας, νιώθουμε πιο δυνατοί από ποτέ και επίσης θεωρούμε πως είναι καλό timing από τη στιγμή που βρισκόμαστε στη διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών για το νέο μας άλμπουμ και αυτή η επανακυκλοφορία μπορεί να γεμίσει πολύ όμορφα το κενό μεταξύ του ‘InnerWish’ και του νέου μας άλμπουμ. Δε θέλαμε να κάνουμε νέα μίξη στα άλμπουμ, καθώς θέλαμε να κρατήσουμε το αυθεντικό συναίσθημα, αλλά αποφασίσουμε να κάνουμε remastering για να έχουνε καλύτερη ποιότητα ήχου και να ‘ανανεωθεί’ κατά κάποιο τρόπο ο ήχος τους. Κάναμε επίσης μερικές αλλαγές στο artwork, με σκοπό το όλο πακέτο να είναι πιο ελκυστικό ακόμα και σε αυτούς που έχουν ήδη αυτές τις κυκλοφορίες. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με το πώς βγήκε το τελικό αποτέλεσμα και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς, οι οπαδοί μας, θα το εκτιμήσετε. Απολαύστε τα τρία πρώτα άλμπουμ μας, δείτε τη μπάντα να αλλάζει και να μεγαλώνει μέσα από αυτά και περιμένετε την επόμενη κυκλοφορία μας! Σας ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη μέχρι και σήμερα και μακάρι όλες οι βαθύτερες ευχές σας να πραγματοποιηθούν!”

184